Underbara.

image171

Dom här skorna är sjukt snygga tycker jag. Älskar verkligen färkombinationen, modellen och guldspännet. Men tyvärr är dom alldeles för dyra för min plånbok. 799 kr på Scorett. Åhh, jag vill ha!!

Smyckes-kväll.

Ikväll har Nettan bjudit hem massa folk till sig för att hennes bror ska visa massa smycken som han säljer. Typ som tupperware-party, fast med smycken! Jag och Johanna ska dit och kika, får se om man kommer hem med nåt snyggt!

Akil slutar.

Sista dagen på jobbet för Akil idag. Han fick veta igår att han inte får förlängt, alla inhyrda fick sluta idag. Skitsorgligt verkligen med just han. Han har ändå jobbat hos oss i 9 månader, så man tänker inte på att han är inhyrd längre. Jag har knappt träffat nån goare människa. Så snäll och rolig. Han var gruppens underbara pajas, och han kommer verkligen bli saknad nu. Speciellt av mig.
Han va speciell, Akil.

Det värmde i alla fall när han sa att han kommer sakna mig mest av alla... :)
Men jag kommer att hälsa på han på hötorget då och då. Helt släpper jag han inte! ;) Det blir tomt nästa vecka...

Min vanliga otur.

Jag va i alla fall jäääävligt nära...

"Både jag och Lena är jätteimponerade av dig, du är precis rätt person och vi tycker att du har en jättebra inställning. Du va verkligen i toppstriden, men dom som fick tjänsten nu hade lite mer erfarenhet."

Visst, jag är bara 22 år och har bara jobbat där drygt 1½ år, så därför får det väl kännas okej ändå att jag har gått såhär långt. Det är så jag får tänka och det är därför jag är inte jätteledsen direkt. Det känns faktiskt jättebra att jag kom så långt i gallringen och tillsist var den som var näst på tur och allra närmast, men just därför är det förstås rätt surt också. Men jag nöjer mig inte såhär, jag ska komma vidare, och det kommer jag göra också. Det vet jag. Nästa gång är det nog ganska säkert min tur, eftersom hon sa att jag va den som va närmast. Annars klättrar jag uppåt på nåt annat sätt. ;)

Armin inspirerar mig mycket, Jessica också. Jag vet att man kan komma jäkligt långt med vilja på det här företaget. Därför är jag inte så orolig. Jag är ju ändå "känd" på företaget för att vara en skitduktig och bra tjej. :)

Armin och Zizzi blev i alla fall väldigt glada att få ha kvar mig.
Armin va dessutom stolt, det va kul att höra.

Höstfint.

Dom här två tröjorna skulle jag verkligen vilja ha nu!

image166 image167

Båda kommer från forever21.

2 par nya skor.

Eftersom jag nyss tjänat en extra slant idag så gör det väl inget om jag tjackar två par skor på vägen hem? Hihi. Kunde inte låta bli. Dom bruna har jag suktat efter så länge och nu lyckades jag dessutom få 10% rabatt på dom. Gillar dom verkligen!! Och dom svarta dök jag bara på av en slump och eftersom dom va så billiga och bra så fick dom också följa med hem. Dom här två paren är verkligen några skor som man kommer ha nytta av och dom passar i stort sett till allt. Väldigt användbara! Dessutom kommer dom inte direkt bli omoderna nångång, utan kan användas läänge läänge. Därför tänkte jag att jag slår till på båda, trots att det sved lite lätt.

image165
Fina va? 480kr (432kr för mig) respektive 280kr på DinSko.

Höst.

Hösten har verkligen kommit här utanför vår lägenhet.

image164

Men det ser ganska fint ut med det här röda trädet på gården.

Övertid.

Jobbade övertid idag. 6-14. Pga en liten katastrof som hände i fredags så fanns det massor med jobb i helgen för dom som ville. Det va skitlänge sen vi hade övertid så det va lika bra att passa på nu kände jag, kan ju dröja länge innan det blir övertid igen... You never know. Och lite extra stålar kan ju va bra. Det kändes verkligen hur tungt som hellst att jobba idag, i alla fall fram till lunch. Men som alltid, när man väl stämplar ut och har gjort dagen så känns det såå bra!

Dax igen.

Hjääälp, imorgon är det dags för nästa omgång av tortyr... 
Skulle gissa på att det blir snäppet värre än senast, dessutom.

Wish me luck...

Jag gick vidare.

Jag gick vidare till "nästa kvalomgång" som Sofie så fint uttryckte det... Jag pratar förstås om intervjun ang teamleader-tjänsten. Så nu blir det en andra intervju för mig, som görs av någon från HR. Läskigt värre. Vi är tydligen 7 kvar nu som har gått vidare och ska intervjuas igen av en annan person. Hoppas dom tror på mig som boss. :) Vi får se hur det går. Jag vågar inte hoppas än.

Bokat kryssning.

Samma helg som jag fyller år så åker jag och Per på kryssning. Fredag-söndag med en dag i Helsingfors. Det blir toppen. Då ska vi lyxa och bara ha det jättemysigt! Det blir våran present till varanda (båda fyller ju år i oktober), en lyxig kärlekskryssning! ;) Har bokat buffé både på vägen dit och hem, smarrigt värre! Sen blir det massa annat skoj. Längtar faktiskt massor. 26 oktober åker vi.

image163

SM-final i amerikansk fotboll.

För tredje året i rad var jag och hjärtat och tittade på SM-finalen i amerikansk fotboll. Hjärtat gillar amerikansk fotboll, så självklart ställer jag upp och går med honom och tittar en gång per år. Det kan man väl stå ut med? :) I år var det mellan Karlstad Crusaders och Limhamn Griffins, och Limhamn vann tillslut efter förlängning och en väldigt spännande match. Fick vara med om att se nåt otroligt otäckt dessutom. Shoemaker, Karlstads viktigaste och duktigaste spelare, bröt foten ganska tidigt i matchen. Den foten såg inte bra ut kan jag lova! Benpiporna pekade åt ett håll, och foten åt ett helt annat håll. Nästan så man blev svimfärdig. Det va nog den äckligaste skadan jag har vart med om i sportsammanhang. Benpiporna pekade verkligen rakt ut och foten typ hängde lös åt helt fel håll... Fy fan, tyckte riktigt synd om killen! Mycket på grund av detta, tror jag, förlorade Karlstad SM-finalen för sjätte eller sjunde året i rad...

Åh va jag är nöjd!!

Jag och Nettan va i Kista idag, shoppade lite och åt lunch. Äntligen ÄNTLIGEN hittade jag ett par helt perfekta svarta stövlar, som jag har letat efter så länge. Nu plötsligt dök jag på dom, jordens snyggaste stövlar, dom här var verkligen exakt som jag hade tänkt mig. Svarta, enkla, höga skaft, lagom klack, och tajta på vaden. Det är mitt största problem med stövlar, att alla är för stora på vaden. Dessutom fanns dessa i storlek 35. :) Jag är så lycklig! 999 kr på Scorett och dom var värda varenda öre. Köpte även den svarta stickade tröjan på bilden nedan och en annan grå tröja.

image161

image162

Mycket engelska i veckan.

Tre amerikaner från vårat systerföretag i USA är hos oss den här veckan och ska lära sig 1888. (1888 är den elektroden som min grupp gör). Marie Borg är deras utbildare men dom går runt hos oss och tittar på hur vi gör hela tiden och frågar saker stup i ett. Så den här veckan har man fått prova på engelska-kunskaperna. I början va det nästan hopplöst att förstå men nu går det rätt så bra. Jag är ju inget geni på engelska direkt, och dom pratar ju så fort + att vi har så mycket speciella ord på komponenter och så. Men det går bättre och bättre! Såhär i slutet av veckan har vi lärt känna dom lite mer och även hunnit lära dom lite svenska ord. :)

Intervjun.

Jag tror att intervjun idag gick rätt så bra i alla fall. Det värsta är att om den gick bra så blir det en till intervju med nån från HR och då blir det ännu värre. Vet inte vad man ska tro. Det va en rätt läskig och lite halvskum intervju så jag kan faktiskt inte riktigt säga hur det gick...

Vet inte riktigt om jag ska träna idag eller skjuta på det till imorrn. Sov typ 3 timmar i natt, kunde inte sova för att jag låg och tänkte så mycket på intervjun, så därför kanske det vore något att stanna hemma och ha en lugn kväll och sova tidigt istället. För att orka med hela veckan lixom.

Vill beställa lite kläder från H&M, eller två tröjor bara tänkte jag, men den ena finns inte i lager och kommer levereras först i mitten av oktober... Så vad gör jag nu? Jag vill ha båda på en gång ju! Får fundera lite till.

Det gör nytta.

Nu är jag heeelt slut efter Friskis-träningen för en timme sen. Det här passet är verkligen det tyngsta på hela veckan. Men det absolut bästa, så man måste ju pallra sig dit! Det känns verkligen att det gör nytta efteråt.

Jag tänker fortsätta kämpa för nu vill jag få bort det det lilla extra fettet jag har skaffat mig och bli vältränad igen! Herregud, jag tränade ju varenda dag förut. Jag gremer mig fortfarande att jag inte höll igång träningen, trots att jag slutade med handbollen. Det hade säkert räckt att träna typ 2 gånger i veckan för att hålla fysen uppe hyffsat. Skit också. Nu är man otränad (som tur är inte tjock än) och får kämpa sig tillbaka den hårda vägen. Men jag är laddad. Träningen är inga problem för mig, det värsta är att hålla sig borta från godsaker. ;) Men tränar jag som en dåre så kanske det kan vara okej med lite godsaker ibland...? Hehe.

Usch, imorgon ska jag på en jätteläskig intervju, vi får se hur det går.

Freedag.

Har vart iväg och tränat lunchgympa alldeles nyss. Köpte med mig en sallad på vägen hem. Snart dags att jobba. Men som tur är har jag en kort arbetsdag idag, bara 6 timmar. Men det räcker definitivt! Sen är det fredagkväll, kl 21 får jag helg.

Imorgon ska hjärtat va borta hela dan. Fotboll och middag och grejer med jobbet. Så vad ska jag hitta på? Det är frågan. Hade hoppats på att umgås med Nettan men hon skulle jobba. Nåja, det ordnar sig.


Mycket gjort.

Alla mina bilder som jag hade skickat in på framkallning kom idag. :) Jättekul. 300 stycken att sätta in i album och allt det har jag fixat idag. Massa roliga kort från Island, Tunisien, Savans bröllop och annat kul.

Hade tvättstugan idag också mellan 10-13 så nu har hjärtat massa kläder att vika sen när han kommer hem.

Hann med att laga lite god mat också, biffpasta med sambal. Älsklingens favorit!

Nu är jag klar med allt hushållsarbete, nyduschad och färdigsminkad, då är det dax att gå till jobbet.

Takida.

Takida-biljetterna är fixade. Den 1 oktober blir en toppenkväll. Jag fick ledigt från jobbet, så som tur va kan jag också följa med... Det blir nog great!

Idol 2007

Idol är igång! Bästa programmet! Hösten är räddad. :)

Har fixat biljetter till en av fredagarna. Den 12/10 ska jag, Per, Johanna och Robin dit och sitta i publiken. Det blir nog kul, har aldrig sett Idol live förut. Och vad billigt det var, 75 spänn kan det ju va värt.

Tisdag.

Verksamhetsplaneringen igår på jobbet gick bra. Vi fick både lunchbuffé och middagsbuffé. Efter det bjöd jobbet på fotbollsmatch, Hammarby-AIK, men det skippade jag. Kändes inte så kul att gå på, stå ute och frysa i flera timmar när man inte ens är intresserad. Komma hem typ tolv dessutom, nä det fick va! Nästan inga tjejer som gick.

Sitter här och drömmer om Thailand. As usual. Funderar på min bröllopsresa. Hehe. Det får nog bli Thailand ändå. Jag vill ju gifta mig på sommaren när det är fint väder här, och bröllopsresan vill jag ha direkt efter. Dessvärre är det ju lågsäsong i Thailand då och mer eller mindre regnperiod. Thailändarna som jag känner säger dock att det är ingenting alls att bry sig om. Det regnar kanske en halvtimme per dag och torkar upp igen på en hundradel eftersom det är så varmt. Så thaiarna själva åker ju dit på sommaren, då kan det väl inte va så farligt!? Det bästa med om man kan åka dit på sommaren, det är att jag kan få en månads lång bröllopsresa i paradiset på min ordinarie semester. För jag vill verkligen åka till Thailand ett flertal veckor och hinna åka runt mer bland dom många underbara öarna som finns. Och det vore ju perfekt att kunna åka dit 4 veckor på sommaren, allt är billigare dessutom. Det svider ju rätt mycket att ta ut 4 veckor på vintern, och då inte få någon semester alls i Sverige på sommaren. Så om man åker dit på vintern så blir det kanske bara 2 veckor. Dessutom vill jag inte vänta flera månader på bröllopsresan, jag vill åka på en gång. Så en månadslång bröllopsresa till Thailands öar på den ordinarie sommar-semesern vore nog det bästa. :) Bara vädret är okej, man vill ju faktiskt ha sol! När jag nu ska gifta mig har jag ingen aning om. Hehe!

Därför behöver jag en Thailandsresa nu i vinter/vår också för att kunna överleva den tråkiga vintern i Sverige. Hoppas det blir av. Spara spara spara!


Kräftskiva.

Nu är vi på Singö och jag ligger här i sängen med Pers nya bärbara dator.

Igår hade vi kräftskiva här. Riktigt trevligt. God mat, massa dricka och trevligt sällskap. Ska pallra oss hemåt igen så fort folk börjar vakna. Bara jag som är vaken nu.

Imorgon jobbar vi 8.30-17.00 och ska ha verksamhetsplanering. Efter det så bjuder företaget oss på restaurang och sen fotboll. Hammarby-AIK. Jag tror jag ska gå på middagen men skippar fotbollen. Kallt och jäkligt ju. Inge kul alls. Det var nästan inga tjejer som tänkte gå.

Ikväll blir det Friskis igen. Har tränat 4 pass den här veckan, det är väl rätt okej som start? :) Och skitkul är det, jag är riktigt peppad att träna flitigt nu. Tyvärr blir det mindre när jag jobbar kväll pga att dom inte har lika mycket pass på dagtid. Men minst 3 ggr i veckan ska det alltid bli.

Får se om det kanske blir handbollsspel den här säsongen dessutom. Det vore tokroligt, men vi får se vad dom tycker om att jag bara kan träna varannan vecka. Det är det som är haken, mitt skift-jobb. Vi ska i alla fall dit och kika så fort dom drar igång.