Två veckor kvar.
Den här veckan och nästa kvar att jobba, sen har jag semester... 4 veckor! Jihoo. Per tjuvstartar med sina 4 veckor ledigt en vecka före mig, så för han är det här sista jobbveckan. Tyvärr blir det bara 3 veckor tillsammans för oss, 28-30. Sen har han v.27 själv och jag har v.31 själv. Men det är rätt bra med med!
Fast det känns lite konstigt med semester nu tycker jag, jag har ingen vidare sommarkänsla faktiskt. Det är inge roligt väder ju. Visst, det va ju runt 30 grader nån vecka för ett tag sen, men nu har det bara varit kallt och trist ganska länge ju. Vad ska man göra på semestern då!? Vill ju ha fint väder, annars kan man lika gärna jobba...
Sommarkänsla blir det däremot i Tunisien. Åhh, va jag längtar! 16 dagar kvar. Är nog dags att börja skriva packlistan snart, kul kul. Ska bli så underbart att komma tillbaka till Sousse igen och visa hjärtat vilket paradis det är.
Men jag kom på en sak nyss, jag och mamma åt ingen baklava sist i Tunisien. Hade inte en tanke på det. Det är ju arabernas specialité. Någon slags kaka med nötter och honung m.m i, hur god som hellst. Men förra året kände jag inte till baklava så mycket i för sig, det är mer nu när vi fått det på jobbet massa gånger av våra araber där. Hehe. Skitgott är det ju och det ska jag absolut prova därnere i år! Säkert flera gånger, borde ju va ännu bättre där... :)
Fast det känns lite konstigt med semester nu tycker jag, jag har ingen vidare sommarkänsla faktiskt. Det är inge roligt väder ju. Visst, det va ju runt 30 grader nån vecka för ett tag sen, men nu har det bara varit kallt och trist ganska länge ju. Vad ska man göra på semestern då!? Vill ju ha fint väder, annars kan man lika gärna jobba...
Sommarkänsla blir det däremot i Tunisien. Åhh, va jag längtar! 16 dagar kvar. Är nog dags att börja skriva packlistan snart, kul kul. Ska bli så underbart att komma tillbaka till Sousse igen och visa hjärtat vilket paradis det är.
Men jag kom på en sak nyss, jag och mamma åt ingen baklava sist i Tunisien. Hade inte en tanke på det. Det är ju arabernas specialité. Någon slags kaka med nötter och honung m.m i, hur god som hellst. Men förra året kände jag inte till baklava så mycket i för sig, det är mer nu när vi fått det på jobbet massa gånger av våra araber där. Hehe. Skitgott är det ju och det ska jag absolut prova därnere i år! Säkert flera gånger, borde ju va ännu bättre där... :)
Kommentarer
Trackback