Gott nytt år!

Visst ska väl jag också ha en blogg tänkte jag och så fixade jag en! :)

Nyårsafton i söndags, då va det inflyttningsfest och nyårsfest hos mig och hjärtat. Vi passade på att ha två fester i en och alla verkade uppskatta festen rejält. Skitkul hade vi. Vissa blev lite avis på lägenheten också. Hehe. Inte konsigt det, för den är ju helt underbar! En tokrolig kväll och natt blev det i alla fall. Dessvärre va det inte lika kul igår med städningen och när man ser hur mycket som har förstörts. Inge kul alls! Vissa grejer undrar man ju hur folk lyckas med!! Så det va nog sista gången vi har nån stor fest hos oss i alla fall. Våran nyrenoverade lägenhet... Att folk inte kan va försiktiga och tänka nån gång!? Aja, man får väl va glad ändå, det va trots allt bara 3-4 glas, en elementknapp (så vi numera inte kan ändra värmen på det elementet) och ett antal förstörda fläckar och hål på väggarna i hallen. Skittråkigt i alla fall. Men en kul fest blev det.

Nu har vi bott här i två veckor. Känns helt toppen!! Vi trivs kanonbra, är jättenöjda med lägenheten och bara njuter av att bo tillsammans! Lovely. Livet kan nog inte bli bättre just nu.

Två månader kvar till Thailand nu... Jag längtar ihjäl mig. Och imorgon åker Johanna och Pg dit. Jag vill också! Men det börjar närma sig för oss också. Äntligen.

Gott nytt år allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback