Syrran reser imorgon.

Syrran och Robin bokade en sista minuten igår. Dom åker imorgon till Zakynthos en vecka. Åhhh jag vill också. Jag och hjärtat har i alla fall också bestämt oss för att vi ska ta en sista minuten resa i sommar vi med. Får se vart det blir, till ett billigt land i alla fall så hela resan blir billig. Jag hoppas nog mest på att hitta nåt bra till Tunisien. Vill tillbaka dit och visa Per det tunisiska paradiset. Och där är det tokbilligt.

Hjärtat va så snäll igår. Han vet att jag har jättelite pengar den här månaden så när jag kom hem så fick jag 1000kr av han för att han tyckte synd om mig. Han hade satt över det på mitt konto. Söt han är. Bara för att han hade mycket mer pengar än jag. Snällast i världen.

image10
Jag i Tunisien förra året.

image11
Alla mina och mammas skoinköp i Tunisien. haha.

Sommar utan pengar?

Kvällsjobb denna vecka. Det är inge bra alls, jag blir deprimerad av att va hemma på dagarna och sen åka iväg och jobba när Per kommer hem.

Duscha, laga mat, äta, sitta vid datorn och sen åka iväg. Tåg och buss. Idag ska jag i alla fall träna core på jobbet på friskvården. Kanske får nån slags liten energi av det, eller så blir det ännu värre.

Funderar på hur den här sommaren ska gå ihop ekonomiskt. Vet inte vad jag ska göra. Vill göra massor men har inga pengar. Ta körkort först och främst. Måste! Fixa uteplatsen (lägga nytt golv, köpa möbler och blommor)? Åka på en sista minuten resa på semestern? Åka till Ullared en helg? Köpa bil? Inte kul när man måste välja kanske en sak och sen välja bort 5... Bläää! Jag vill ha pengar.

Jag måste få resa... Jag står inte ut annars. Tänk att bara vara hemma 4 veckor i sommar och inte ha några pengar att göra nåt. Det lär dessutom va dåligt väder, som alltid i Sverige. Fy fan. Vilket slöseri på semesterdagar, då kan jag lika gärna jobba. Jag måste utomlands, det är det bästa som finns. Samtidigt så måste jag ha en bil när jag tar körkort! Och jag ska ta körkort snart! I hope.

Usch, idag är ingen rolig dag.


Gröna Lund

Hela gänget va på Grönan igår. Tror vi blev ca 20 personer till slut, härligt. Hade rätt kul i för sig, men jag tror aldig jag har åkt så dyra karuseller förut. Betalade först 120 kr i inträde (förhöjd avgift pga sommarkrysset), vilket rån bara det. Sen köpte jag och hjärtat varsitt åkband för 190 kr. Tur att vi köpte det efter 19.00 i alla fall när det var billigare. Saaaaatan vilka köer det var till allt!! Galet mycket folk. Jag åkte två grejer. Per åkte kanske fem. Pallade helt enkelt inte att stö i kö sådär länge. Det förstör hela grejen ju. Det blev att smaska på goda saker istället, sitta en stund i baren, titta på folk och spela lite grejer. Sen va det stängning, tiden gick alldeles för fort.

Efteråt gick alla till callaways på kungsgatan. Hade ganska kul, drack några goda drickar.

Maxi-taxi hem sen vid två-halv tre nånting. Blev lite extra åkande när 6 personer skulle av på olika ställen. Hehe.


Idag blir det en tripp till uppsala för att övningsköra, sen middag och sen en sväng till mamma för lite tårta på mors dag.

By the way, vilka underbara sommardagar igår och idag! Lovely!


Rachel Bilson.

Kanske jordens snyggaste tjej och min främsta stilikon.

image15

image16

image4
I just love you girl.


image17

image18
OC-tjejerna Rachel Bilson och Mischa Barton. Me like.


image19
Finaste paret! Snälla, bli tillsammans igen.


Inget mer OC...

Sörjer lite över att OC är slut. Jag vill inte, hur kan dom lägga ner det bästa programmet nånsin? Visst, serien gick verkligen utför efter att Micha Barton slutade, men det är fortfarande världens bästa serie! I miss you all, redan nu..

image3

Äntligen helg.

Så blev det fredag, tillslut. Det har vart en tung vecka. Hoppas på en bra helg nu.

Gröna Lund imorgon är det tänkt, heeela gänget. Ska bli kul faktiskt. Bara det är bra väder...

Längtar massor till midsommar. En hel helg med alla vännerna ute på Lasses landställe, Söderöra. Precis som alla andra midsomrar. Hehe. Den traditionen får aldrig brytas. Midsommar och Sommarfesten ute på Söderöra är två av sommarens höjdpunkter, alltid. Sola på bryggan, bada i havet, nattbad, grilla varje kväll, dricka massa gott, dansa natten lång på altanen. Man kan inte ha det bättre! Ge mig sommar nu!!

Akil förgyller dagarna på jobbet i alla fall. Här är några av dagens fina kommentarer om mig...
"En tjej som Therese blir aldrig singel"
"Titta vad vacker hon är"
"Therese är en riktig vän. Jag är jätteglad att jag har henne som vän. Hon är snäll, trevlig och hjälpsam. Vi ska sparka Zizzi så du blir våran teamleader istället"

Tack för dom fina orden Akil, du anar inte hur mycket det värmer.
Bara du inte slutar på fredag, då börjar jag fan gråta. I really like you. Du är bäst. Vem ska annars stå för underhållningen i våran grupp? Alla inhyrda personer kanske måste sluta på fredag, vi har inte fått svar från USA än om dom får vara kvar eller inte. Egentligen går deras kontrakt ut på fredag, om dom inte får förlängt eller får anställning hos oss. Snälla, vill inte att dom ska sluta. Idag slutade Cecilia i mitt team, astråkigt.

Benke 25 år!

Benke fyllde 25! Det firades med fest hos Benke igår och sedan fabben.
Hade skitkul hos Benke, men fabben va ingen höjdare. Kom dit vid 23-tiden kanske och det va knappt en kotte där. Visst blev det mycket folk senare men då hade jag hunnit tappa festhumöret.
Åkte hem vid halv två-två nånting, taxi såklart!

Men det bästa av allt igår, en helt underbar överraskning. Elin är hemma igen. Efter 7 månader på Gran Canaria överraskade hon oss alla med att komma hem tidigare än planerat.

Underbart att se dig igen tjejen! Nu ska vi ta igen allt festande vi missat tillsammans.


image3

Jag, Elin och Linda i somras.


Heeej!

NUUUUUU ska jag börja använda min blogg på riktigt! :)

Har glömt den helt, men nu ska den fixas till och faktiskt användas tänkte jag.
Jag gillar ju att skriva så varför inte..

Häng med om ni vill!