Sjukling i några dagar.

Har varit hemma från jobbet i tre dagar nu. Fredag, måndag, tisdag. Febern har bråkat med mig men nu verkar den vara borta så idag tänkte jag faktiskt jobba. Känner mig i för sig inte helt i toppform kanske men jag blir så less på att va hemma... Nyfiken att höra vad som hänt på jobbet, det va ju lite av ett kaos just när jag blev sjuk.

Har tvättat idag mellan 10-13. Nu är det snart dags att laga lunch, saffranskyckling med pasta. Sen jobb mellan 15.10-22.55. Får se hur mycket ork man har idag. Jag längtar lite efter mina söta elektroder i alla fall. ;)

Bullbak med syrran idag!

image208

Kryssningen.

Kryssningen blev verkligen toppen, vi har haft en underbar helg tillsammans.
Nu är jag 22 också. Stora tjejen ju! ;)

Några bilder...

image203

image206

image204

image205

Lite mindre feber idag.

Mår lite bättre idag. Hade bara 38 graders feber senast jag kollade. Känner mig rätt så pigg i alla fall. Hoppas bara att det fortsätter gå åt rätt håll. Huvudvärken verkar dessvärre svårare att bli av med.

Men men, jag är så himla laddad för kryssningen så det känns rätt bra ändå. ;)

Ser verkligen fram emot allt. Massa underbar tid med min älskling, massa god mat, massa goda drinkar, handla på taxfree, spela på båten, dansa, mysa, bada bubbelpool och basta, en dag i Helsingfors... Det blir skitkul. Det bästa av allt är att göra detta med älsklingen, vi har alltid så himla kul när vi gör saker. Sen så fyller jag ju år imorgon också, vem vet, det kanske blir nå andra glada överraskningar som jag inte vet om än!? ;)

Feber.

Åhhh, så typiskt! Varför just nu?? Jo, just för att imorgon ska jag och hjärtat åka på en Helsingfors-kryssning och på lördag fyller jag år. Just därför! Jag blir fan alltid sjuk när det är nåt speciellt.

Har känt mig krasslig i två dagar och så idag när jag kollade tempen efter jobbet så hade jag 39 grader! Förstår varför man inte riktigt va på topp... Flera stycken påpekade på jobbet att jag såg alldeles blek ut, och jag kände mig inge pigg alls. Har troligtvis jobbat hela dagen med feber. Aja, imorn ska jag va hemma i alla fall.

Hoppas verkligen att det blir bättre under morgondagen för på kvällen sen så åker vi ju. Har verkligen sett fram emot den här kryssningen. Vi ska ju ha en jättemysig och rolig kärlekskryssning, bara vi två. Lyxa till det lite också för jag fyller ju år. :) Det blir en halvdag i Finland också, det blir trevligt för Per har aldrig vart där.

Jag är så glad!

Åkte till Kista idag efter jobbet, vilket visade sig vara ett mycket bra drag av mig. Fick tag på två efterlängtade saker som jag har letat lääänge efter. Ett par gråa jeans har jag varit ute efter väldigt länge, och även en fin sånhär kjol med hög midja och axelband. Idag hittade jag dom perfekta, i båda kategorierna. Superkul! Here it is...

image201
Gråa jeans, Killah, 1200kr.

image202
Svart kjol, Gina tricot, 199kr.

The hair.

image198
Nyslingat och halvblött.

Äsch.

Orkar inte laga mat.
Nu blir det pizza!

Nya slingor.

Håret behövde sig ett lyft! Fräschade till det lite genom att lägga i lite nya ljusa slingor idag. Utväxten började synas alltför mycket. Hoppas att det blev bra, ser inte det riktigt förrän jag fixar mig imorgon. Men det brukar bli bra med slingor. ;)

Och så en favorit från H&M också.

image197

Damn, vad jag är shoppingsugen.

Lön på måndag. :)

Fint från Topshop.

image191
image195
image196

Snygga skor.

image190
Dom här gillar jag verkligen!

Det tog ett tag.

Äntligen är min mp3-skiva med ca 100 låtar klar. Klockan 3 i natt ungefär blev den färdig. Nu kommer jag ha bra musik i bilen, och tänk så praktiskt att slippa byta skiva hela tiden. :)

Bäst just nu:


Festen hos oss i lördags.

image177

image178

image179

image180

image181

image182

image183

image184

image185

image186

image187

image188

image189

Nice.

image176
Skitsnygg tycker jag!

Mycket på schemat.

Fullt upp i hushållet. Bakning och städning om vartannat. Riktigt roligt att fixa saker när det är till något speciellt. Hoppas allt blir uppskattat. :)

image175


Nyinhandlat.

Jag har köpt en jättefin klänning till imorgon kväll. Lite höstig och alldeles lagom. Ni får se sen!

En helkväll i Idol-studion.

Idol ikväll var skitkul. Roligt att se det i verkligheten. Bra platser fick vi också. Vi syntes faktiskt på TV flera gånger. Haha, måste kolla på reprisen sen och se hur man såg ut... Inge vidare säkert, inte lätt när man inte är beredd. ;)

Imorgon blir det massa bakning och städning under dagen för att sedan ha fest här. Hoppas det blir bra! Ska blir roligt faktiskt.

Fin färg.

image174
Den här klänningen skulle jag gärna ha på mig på festen på lördag.

Festfixande.

På lördag ska jag och Per ha gemensam födelsedagsfest här hemma för våra släktingar. Mycket som måste fixas i veckan alltså. Igår va vi på ikea och köpte diverse grejer för kalaset, ett serveringsbord bland annat. Idag ska vi handla inför all bakning och någon dag måste vi förbi systemet också. Hela veckan blir det väl massa städning, men det mesta av bakningen tror jag att jag kan spara till fredag-lördag faktiskt. Nåja, hoppas det blir bra.

Idol nästa fredag.

Anastasia åkte ur Idol i fredags, och det va verkligen synd tyckte jag. Nästa gång (nu på fredag) ska ju jag, Per, Johanna och Robin gå på Idol och jag ville verkligen höra henne sjunga i verkligheten. Hon hade kunnat åka ur nästa gång i så fall, bara jag fått höra henne. Tycker hon har jätteskön röst. Men men, det finns ju andra som är skiiiitbra som jag får se i alla fall. Mina favoriter är ju kvar i tävlingen! :) Ska bli kul faktiskt.

Fest hos Olsson och Anna.

Olssson hade inflyttningsfest i lördags, men eftersom han nu bor vägg i vägg med Anna och hon råkar ha en större lägenhet och dessutom en balkong så blev festen lite hos båda. Men trevligt va det. Det bästa av allt var att träffa alla. Och nu va faktiskt alla samlade också. Superkul. Shit va länge sen det va, jag och per har vart riktigt dåliga på att vara med på slutet. Haft mycket annat för oss. Men det får det bli ändring på, för vi har ju faktiskt underbara vänner.

Älsklingen fyller 25 idag!

image173

GRATTIS BABY!

Suck.

Tänk om livet bara kunde vara enkelt nån gång.
Bara för en dag åtminstonde...

Varför ska man alltid behöva kämpa?

Tråkdag.

Haft tvättstugan hela dagen, nu är det snart dags att åka och jobba. Jihoo! Inte!

Skitvädret gör inte direkt vardagen roligare.

Hoppas helgen blir bättre. Öppet hus på mitt jobb, hjärtat fyller år, lyxmiddag, inflyttningsfest hos Olsson. 3 dagar kvar att jobba först, men sen blir det lite skoj.

Pers födelsedag?

Per fyller år på lördag! 25 år!! Shit, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ge han den här gången... Blir ju lite svårt att toppa det jag gav förra året, en resa till Island. Sånna resurser finns inte riktigt nu. Vi har i för sig bokat en kärleks-kryssning som skulle vara våran present till varandra, men eftersom vi är hemma på hans födelsedag måste jag ju ge han nånting.. (På min födelsedag om ca 3 veckor är vi på kryssningen). I have no idea.. Jag som alltid brukar ha bra ideér.

Förslag någon?

TAKIDA.

Takida-konserten igår va grym! Hur bra som helst! Den sångaren är inte liiiite bra.

image172

Söndag.

Idag blev det nästan en heldag med hjärtat, Johanna och Robin.

Först va vi i Sigtuna och åt sallad på Valvet. Traskade runt lite där i det fina vädret. Åkte runt och kollade på lyxiga hus. Man kan väl få drömma lite om hur man ska ha det när man blir stor!? :)

Vidare hemåt. Medan Robin skulle hem och kika fotboll så hängde Johanna med mig och Per till Coop för att storhandla.

Efter handlingen bjöd vi Johanna och Robin på middag, fattiga riddare.

Imorgon är jag ledig. Känns som hundra år sen. Massa skönt!! Först blir det att leta present till hjärtat som faktiskt fyller 25 på lördag! Sen på kvällen är det Takida-konsert!! Det ska bli skitkul! Många vänner som ska med också. :)

Jag har även skaffat facebook idag, bara så ni vet. Okej, jag veeet att jag är sen. Hehe.