På jakt efter ny väska.

Jag har letat hela helgen efter en ny väska att ha till jobbet. Hittar ingen bra nånstans. Antingen är det kuvertväskor eller så är dom gigantiska. Ser man en fin modell så är alltid storleken helt fel. Måste nog ta mig in till Åhlens City nån dag, där brukar dom ha bra väskor och det är nästan enda stället jag har kvar att kolla på. Har kikat överallt känns det som. På nätet hittade jag dock massa fina väskor, lushfashions.com har supersnygga... Skulle vilja ha vilken som hellst av dessa nedan! Någon av er som har beställt därifrån?
   
    
   

Söt.



Hittade en jättefin tröja på Asos.com. Den här skulle jag gärna ha!


Matblogg?

Det här har nästan blivit en matblogg sista dagarna, hehe, men det är bara för att jag har lagat massa god mat den här helgen! :) Idag gjorde jag och Per cannelloni med en jättegod fyllning. I dom hade vi kycklingbitar, champinjoner, färsk bladspenat, lök, vitlök, riven ost och creme fraiche med karljohan, timjan & citron. Och sen en sås runt dom i formen i ugnen. Skitgott! Va bra vi är på att laga mat, riktigt roligt när man gör det tillsammans.



Btw, jag orkar nog inte färga håret ikväll, tar det en annan dag! Började vela om jag skulle färga eller inte, och sen sprang klockan iväg... Gillar ju när håret är lite ljusare (mer min naturliga färg) också, samtidigt som jag är jätteförtjust i mörkbrunt hår! Svårt val. Hjälp mig.

Hårfärg.

Ska nog färga håret ikväll, köpte den här färgen tidigare idag!


Massagebadkar.

Igår kväll kom jag fram till att när vi ska fixa badrummet hemma så ska vi nog faktiskt köpa ett massagebadkar också. Det vi har planerat att göra i badrummet skulle kosta ca 13000kr, varför inte spara typ 2 månader till och få ett bubbelbadkar också. Kostar från 8000kr har jag sett nu! Det vore inte dumt alls att ha, hjärtat som badar så ofta också. Då kanske vi slipper tjata på varandra om massage dessutom, hehe. Och det lär ju höja värdet på lägenheten en del! Vill ha ett för två personer, så mycket mysigare! Åh jag vill ha nu!



Tror jag har fastnat mest för den här modellen! Så perfekt, men lite dyrare.

Ny kjol.

Hittade en riktig snygging på GinaTricot idag! En svart kjol med lite fluff och blankt härligt tyg. Hög midja och skärp i midjan! Så fin tycker jag! Och vilket pris sen, 199 kr! :) Man kan även byta ut skärpet mot andra skärp, så får kjolen helt andra utseenden, man kan matcha hur man vill. Perfekt! Den här kommer funka länge!


Plankstek.

Idag gjorde vi världens godaste plankstek till middag! Smakade tusan som på restaurang, och visst blev dom tjusiga va? :) Bjöd över pappa också på finmaten.



Efteråt blev det lösgodis och buzz. Vi har fått dille på det där spelet, hehe!


Blomma och choklad!

Det var som sagt sista dagen för mig igår på jobbet. Jag bjöd på kladdkaka med grädde och kakor och på fikat så fick jag en blomma och choklad av teamet. Gulligt! Tack snälla! Lite tråkigt att lämna er, men vi ses ju på rasterna i fortsättningen också! :)


Jessicas recept.

Åt Jessicas goda tacopaj idag! Eftersom hon nyss har hittat till min blogg så tänkte jag visa att vi har lagat den nu själva. :) Supergod! Tack för receptet!


Mot nya utmaningar!

Idag var sista dagen för mig som vanlig operatör. Jag lämnar 1888 och Zizzis team bakom mig, känns lite sorgligt men det är det här jag har kämpat för! Nya utmaningar, mer ansvar, roligare arbetsuppgifter. Det känns som en helt ny värld, men det är ju faktiskt samma företag! På måndag flyttar jag upp en våning, och börjar som teamledare på Riata. Ny tjänst, nya uppgifter, ny produkt, nya arbetskamrater, ny chef. Allt är verkligen nytt, men det ska bli skitkul och spännande. Det blir minst sagt en utmaning, men jag ska klara det! :)

Jag frågade några teamleader-vänner på jobbet om tips och råd inför min nya tjänst. Detta var några grejer som dom sa:

- Va dig själv.
- Va hård/bestämd.
- Låt ingen köra över dig.
- Stressa inte, försök inte att göra allting själv.
- Va rättvis.
- Blanda aldrig in känslor i jobbet.

Historia om ko.

Hörde en skitrolig historia på radion i bilen häromdagen. Det va en elev som hade skrivit en uppsats om kor. Jag garvade som en tok i bilen!! Ni måste höra den!

Lyssna på den här:

Första mötet med nya gruppen.

Kom hem sent från jobbet idag, blev kvar en timme längre än vanligt. Hade fika med min nya grupp, det blev mycket pinsam tystnad ibland måste jag säga. Undrar om dom är sådär knäpptysta i vanliga fall också? Sen hade jag samtal med min nya chef, gick igenom massa saker inför nästa vecka och fick min jobbtelefon och jobbmail. Efter det var det möte, sista 1888 coreteam för min del. Därefter blev jag kvar och pratade jobb med två andra teamledare.

Det blev full fart på slutet, men nu är jag hemma och ikväll ska jag vila!

Måste baka två kladdkakor bara...

Snart handboll!


Fy.

Satan vad mycket räkningar vi hade den här månaden!!

Inte kul att ge bort massa massa pengar när man nyss fått lön!

Dagens att göra.

Jobb 6.35-15.10. Done.
Handla papperstallrikar och plastskedar. Done.
Laga middag.
Baka kladdkaka.
Fixa räkningarna.
Handbollsträning 21.00-22.30.
Duscha.

Undrar hur många timmars sömn jag ska få ihop den här natten?

Puh, klockan är halv fem och det känns som att jag har en hel del kvar att göra innan jag kan pusta ut för idag. Skulle hellst vilja lägga mig i sängen och vila nu, har sovit alldeles för lite den här veckan! Men det får nog bli imorgon kväll, då har jag i alla fall lite mindre att göra. Två hektiska dagar kvar innan helgen.

Imorgon ska jag bjuda mitt nya team på fika! Spännande värre!

Födelsedagskalas.

Farmor fyller år och idag blir det födelsedagsmiddag & tårta hos henne på landet!


Farmor och Gammelfaster på syrrans student.

Runbyhallen.

Handbollen började som sagt igår. Tokroligt att vara igång igen! Den här säsongen är vi ett större och starkare lag, det kommer nog bli toppen! Topp tre i serien satsar vi på, tror vi kan lyckas! Men som vanligt, vi spelar för att ha kul! Tränade i Runbyhallen igår, min gamla gympasal från högstadiet. Kul att vara tillbaka i den hallen igen, har inte varit där sen jag slutade nian. :) Helt perfekt att vi tränar där på måndagar, det tar ca 3 minuter för mig att gå dit! Lite värre på onsdagarna, väldigt sen träning i Grimstahallen, men men det får gå!


Runby Skola.

Handbollsdax ikväll!

Måndag och veckan är i full gång! Den här veckan kommer bli kaotisk och tokstressig, det vet jag redan nu. Hundra saker står på schemat med handboll, jobb, födelsedagskalas, möten, massa bakning och fix. Sista veckan med gänget, sista veckan med min nuvarande tjänst. Mycket att ta itu med på jobbet blir det. Avsluta gammalt och förbereda inför det nya. Jag ska bjuda både min nya och min gamla grupp på fika!

Handbollen drar igång ikväll! Första träningen efter sommaruppehållet. Jag vet rätt säkert att jag kommer ha lite halvsvårt att gå imorgon och övermorgon pga träningsvärk. Har inte tränat nåt på hela sommaren! Men va fan, det tar jag igen nu! :) Det är seriepremiär i oktober, tills dess ska jag nog ha fått lite bättre ordning på konditionen hoppas jag! Ska bli kul att kasta boll igen! Vi har fått lite nya spelare till laget också, spännande!


Sugen på ny matplats.

Hittade så fina saker idag! Heminredning är bland det roligaste jag vet, synd bara att man inte har fler rum hemma att inreda. Just idag blev vi sugna på att byta ut vårat barbord och stolar till en ny matplats. Det här vita blanka ovala bordet skulle jag och Per vilja ha, med dessa svarta stolar i läder till. Skulle vara skitsnyggt, speciellt om vi gör om köket och byter ut köksluckorna till blankvitt som vi har funderat på.


            

Kräftskiva i lördags.
















Löningsdag.

Lön idag! Den här gången har den verkligen varit efterlängtad...

Fredag är det också, härligt! Den här veckan gick fort. Första veckan avklarad, en vecka kvar, sen blir det nytt nytt nytt!

Har tvättstugan nu hela förmiddagen. Sen är det brottom iväg för att fixa lite ärenden innan jobbet. Tänkte även hinna förbi nån affär hoppas jag. Funderar på att slå till på dessa skor som jag kikade på i veckan! Fina va?



Min pojkvän är världens bästa!

Sms från mig till Per idag:
"Förlåt att du har fått laga mat nu två dagar. Puss"

Han smsar tillbaka:
"Inga problem godis! Det skulle ju du gjort annars, så de e ju ingen skillnad. Måste ju göras lixom, så du behöver inte be om ursäkt för det. Har ju sagt att det e lugnt om du inte hinner, orkar eller vill göra nåt annat. Man ställer ju upp för varandra! :) Älskar dig! Puss nos!"

Mitt sms tillbaka:
"Tur att du är bäst! Älskar dig! Puss"

... Det är lätt att bo tillsammans med honom! Min skatt! :)


Köpa hus.

Punkan är lagad! En snäll kille nere på macken hjälpte mig att laga hålet och byta tillbaka. 200 spänn och fort gick det, kanon. Hoppas att det håller nu bara! :)

Jag och hjärtat har hittat ett hus till salu som vi vill ha! Det är perfekt. Synd att det kom ut nu, varför kan dom inte sälja om några år när vi har tänkt skaffa barn och sånt? Kanske är lite för mycket med 7 rum och kök i dagsläget!? Finns inget pris på det än heller, jag är rädd att det blir alldeles för dyrt. Men jättefint kedjehus, stort, källare, pool, stort "poolområde", lagom stor tomt, jättebra område. Jag vill ha! Men inte just nu! Dumma.

Jag vet vad som fattades.

PUNKTERING PÅ BILEN!

Självklart!

Precis vad jag behövde.



Den vanliga vardagen.

En underbar lägenhet, en fantastisk sambo, ett schysst jobb, ny bättre tjänst alldeles snart, högre lön, jag gör det jag känner för på fritiden, handbollen drar igång snart...

Men just idag känns det som att nåt fattas?

Segt och tråkigt. Helt tyst här hemma. Bara väntan på att gå till jobbet.

Bloggvärde.

På bloggvarde.se kan man se hur mycket ens blogg är värd. Min blogg är värderad till 2847 kr. Haha, det var i alla fall mer än vad jag trodde.

Första arbetsdagen.

1 arbetsdag avklarad. Helt okej dag, alltid ganska kul att träffa alla och prata om vad man har gjort på semestern! Bara två veckor kvar med det här gänget, sen blir det nytt folk och nya arbetsuppgifter för mig en våning upp! Jag kommer visserligen träffa dom andra varje dag ändå, varje rast! Bra det! :)

Vet inte om jag ska tvinga mig upp och kika på handbollen kl.06.00 imorgon bitti!? Vill ju se matchen, men jäklar vilken jobbig tid, jag som jobbar kväll. Får se hur jag gör, kanske ställer klockan och ser vad jag känner just då när den ringer...

Holm ska jag i alla fall titta på kl.13.10 imorgon!

Jobb imorgon.

Fy tusan va tungt det känns att semestern är över. Jobba imorgon!? Helskumt! Men jag antar att så fort man kommer till jobbet och kommer igång igen, så känns det precis som vanligt! Då känns det som att man aldrig ens haft semester.
Som tur är börjar jag med en kvällsvecka, känns bra att slippa ställa klockan på 05.10 imorgon i alla fall.

Så vad ska man göra av sista semesterkvällen? Har precis varit över till pappa och klippt honom. Nu blir det ett mysigt bad här hemma! Sen lite gott att tugga på framför tvn tror jag. Mys med min älskling! (Världens bästa älskling!)

Borde läsa igenom lite jobbagrejer, men jag orkar verkligen inte just nu.

Kryssningen.

Jag och Per hade skitkul! En toppenkväll tillsammans.
Vårat sällskap vet jag inte. Dom ville ju sova på en gång.










Nöjeskryssning ikväll.

Viking Buffé, drinkar, taxfree och massa skoj! Jag, Per, Johanna och Robin åker. :)


3 bilder till.

Eftersom det är fredag och jag är på bra humör,
så ska jag visa er tre bilder till från fotograferingen i Alanya.






Sista semesterdagen.

Fredag idag, sista dagen på 4 veckors semester. Bara helgen kvar nu och sen blir det jobb ända till 22 november då jag får ett 2-veckors break igen.

Väntar på att hjärtat ska komma hem, sen kommer pappa på middag. Tacos blir det, senare ikväll ska vi spela Buzz här. Måste visa pappa Buzz Jungle Party, han kommer nog också gilla det. ;)

Imorgon blir det cinderella-kryssning, det blir nog skoj! Ser fram emot buffén. ;)

Ballerina i skinn.

Jag är på jakt efter ett par enkla ballerinaskor i skinn (eller skinnimitation). Svarta eller bruna, hellst vill jag ha en av varje eftersom det är så användbara skor. Passar verkligen till det mesta! Snyggt och stilrent. Har inte hittat nån helt perfekt modell än, men här är några som är ganska bra:




399 kr, Din Sko.



249 kr, Skopunkten.


599 kr, Nilson/Bronx


Jag gillar verkligen de ljusa från bronx (sista bilden), men frågan är om 599 kr är i saftigaste laget för dessa skor. Dessutom skulle jag ju behöva ett par svarta också, som passar till allt. Jag ska prova dom i butik så får vi se hur det slutar!

Nån som vet några andra fina?

Bild nr 3.


Nytt kök.

Jag vill renovera köket! Kikade på kök på Ikea ikväll, och jag blir lika sugen varje gång! Vi har pratat mycket om det, Per är också sugen, vore så kul med nytt kök och att välja precis hur man vill ha det. Det kanske inte behöver bli tokdyrt heller? Finns så många fina kök så det är lite halvsvårt att välja vad man vill ha. Mitt absoluta drömkök är ljusgult, men det passar inte riktigt in i våran lägenhet, det får bli i min villa sen! :) Just nu är vi nog mest inne på cremevitt med svart bänkskiva. Kaklet har vi många förslag på, svårt att välja.

Kanske ska satsa på kök efter Thailands-resan?



Vårat nuvarande kök, jag gillar faktiskt det också!

Stinsen!

Jag och syrran va på Stinsen idag och kikade runt. Inte viste jag att Stinsen hade blivit sådär stort! Hehe. Jag har länge undrat varför syrran gillar Stinsen, för jag har inte alls tyckt att det funnits särskilt mycket bra där. Hon sa att det va länge sen dom byggde ut, men inte har jag märkt det, jag är inte så hemma på Stinsen nu för tiden. Men nu förstod jag varför hon brukar åka dit, det finns ju faktiskt det mesta där nu. Inte så dumt att shoppa där alltså, nu fick jag allt ändra uppfattning... :)

Lindex-fynd.

Hittade den här på Lindex här om dagen, jättesöt tycker jag.
Funderar på att köpa den. Vad tycker ni?

What to do?

Torsdag idag, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Tiden går, jag sitter framför datorn nu bara. Har hållt igång måndag, tisdag, onsdag nu, men idag har jag ingenting på schemat. Tråkigt, inge fint väder heller så man vill vara utomhus direkt. Och jag har faktiskt ingen lust att städa eller nåt sånt jättetråkigt.

En sak jag har tänkt tajma in i alla fall, Bella simmar 800m fritt kl.13.00.
Då ska jag heja!

Men annars? Nån som har nån bra idé?

Börjar känna lite lätt panik av att 4 veckors semester börjar lida mot sitt slut... Imorgon är sista riktiga semesterdagen ju, fy tusan! Börjar även bli lite lätt nervös över att börja min nya tjänst den 1 september. Vad har jag gett mig in på? Hehe. Vad ska min chef säga på måndag när jag kommer tillbaka från semestern? Det lär jag få se. Vi har inte träffats sen jag fick tjänsten. :)

Nu ska jag käka risgrynsgröt!

Bild nr 2.


Kantareller.

Pappa och jag var ute och plockade svamp idag. Eller, vi promenerade i skogen i alla fall, det fanns inte så mycket att plocka. Här ser ni våran fångst, inte så värst mycket alltså! Men lite trevligt var det i alla fall.


Dagens topp tre.

08.00  Handboll Sverige - Sydkorea (pågår)
11.00  Klippa håret.
15.05  Bella simmar 4x200m fritt. Heja!

Jag bjuder på en bild.

Okej, jag ska vara snäll och visa en bild från fotograferingen. En av mina favoriter bland dom ihopklippta bilderna han gjorde. Han har gjort vissa ihopklippta bilder, men mest vanliga. Vissa svartvita, vissa i färg. Vissa med kläder, vissa i bikini. Vissa tillsammans, vissa ensamma. 131 bilder och alla är jättefina!
Kan hända att jag bjuder på någon då och då här i bloggen. :)


Dagens mat.


Jag provade nåt nytt, det blev helt OK!

49 kr på Din Sko!





Coola va? 49 kr va dom helt klart värda! Sista paret, 36:or, dom ropade på mig!
Nedsatta från 340 kr till 49 kr. Och jag som diggar den här "brända" orange-gula färgen! :)

Morotskaka.

När jag och hjärtat satt och kollade på Du är vad du äter igår kväll bestämde vi oss för att baka en morotskaka. Hehe, lite ironiskt kanske. Går skitfort när man hjälps åt. Han fixar morötterna, jag gör resten av smeten. Sen får han blanda ihop glasyren, och jag lägger på den. Teamwork på hög nivå!

Idag har jag ätit morotskaka till frukost, potatisochlök-soppa till lunch och nu senast morotskaka till mellanmål. Onyttigt? Äh vaddå... Ska laga nåt smarrigt till middag snart! Riktig mat!

Håll utkik efter dagens kap, jag ska visa er lite senare! :)


Fräscht!

Jag brukar kika in på hemnet ganska ofta och se vad som finns till salu i Upplands Väsby. Mest för att få tips och ideér på snygg inredning och sånt. Lite för att få syn på vårat drömhus också. :) Nu när jag kollade så hittade jag den här bilden från en lägenhet! Skitsnyggt tycker jag, det här är verkligen något i min stil! Älskar den gröna färgen på väggarna och tegelväggen.


Vecka 33, sista semesterveckan.

- Packa upp resväskan och tvätta.
- Klippa mig.
- Fixa nytt bankkort.
- Hämta piller på apoteket.
- Växla tillbaka lira.
- Framkalla kort?
- Köpa album.
- Titta på OS.
- Sola? Eller är sommaren över här?
- Börja läsa igenom Durata-pärmen.
- Kryssning i helgen.

Något mer?

Alanya 2-9/8 2008.















































Dom allra finaste bilderna har jag faktiskt inte visat än... Jag och älsklingen fotades nämligen på stranden i solnedgången av en fotograf! Det va grymt kul, och bilderna blev riktigt snygga!! :) Kanske visar några bilder senare om ni har tur! :) Sammanfattningsvis, Alanya var verkligen toppen!

Bilder imorn!

Visar bilderna från resan imorgon, har haft fullt upp idag. OS på TV, storhandling på Citygross och bildvisning hemma. Sista semesterdagen nu för Per, imorgon väntar jobbet, men jag har semester en vecka till! :) Känns grymt skönt, vill inte tillbaka till jobbet än!

Det är massa OS på tv och det är KUL, perfekt när jag är hemma nu i veckan! Det enda roliga med att komma hem från resan, för att kolla på OS. ;) Har tittat på vännen min som simmade 400m fritt idag! Tyvärr gick det inte så bra idag, lycka till på onsdag! Du är ändå grymmast, Gabbi! Imorgon sitter jag bänkad framför handbollen när hjärtat jobbar! :)

Hörs imorgon!


Gabriella Fagundez.

Hemma igen!

Hemma från Alanya. Har haft det fantastiskt! Det va inge kul alls att åka från ett varmt soligt Turkiet till ett regnigt grått Sverige idag!

Nu känner jag mig helt slut, och har tokont i öronen från flyget som inte vill släppa!

Jag återkommer imorgon med lite härliga semesterbilder! :)

Grillfest hos Nettan.

Firade Nettz med grillfest hemma hos henne! Kunde tyvärr inte stanna så sent, eftersom vi flyger imorn! Men trevligt var det.


Gravid?

Jösses vad många bekanta som är gravida nu eller nyss har fått barn... Jobbarkompisar, gamla vänner, överallt är det gravidmagar känns det som! Hehe. Ser i för sig härligt ut, men det känns ändå skumt att massa i min ålder skaffar barn. Det kanske inte är så konstigt, jag är ju ändå 23 i år, tiden går. Men för min del så känns det inte alls aktuellt! Har så mycket annat jag vill hinna med först... Nä, för min del får det vänta! :)


Svägerskans minsting, Felicia.

Grattis Nettan!

Min bästa vän Nettz fyller år idag och det ska firas med grillfest! Hoppas vädret håller sig bra, verkar vara lite skumt väder idag. Sol och moln blandat, men varmt, och åska. Jaja, bara det inte regnar!

Har packat massor idag, strykt kläder, förberett... Känns lite onödigt med 6 bikinin kanske men då har jag ju en för varje dag! :) Lite för mycket klänningar, kjolar och linnen också men va tusen det väger ju inte mycket ändå! Skorna är svårast att välja, dom väger ju lite mer också. Äsch, det blir nog bra! Jag längtar nu!

GRATTIS GUMMAN PÅ 23-ÅRS DAGEN!!

Nästan lika.



Det här blåa linnet som finns hos Asos just nu är verkligen likt mitt gula rosett-linne från H&M... Väldigt samma stuk, olika färg bara. Jag gillar mitt gula bättre!