Tokroligt!


Rekommenderar det här spelet om ni inte provat, kul även för vuxna! Hehe. Per vinner nästan alltid, men han kan väl få göra det... :) Mycket nöje!

Tvätta, städa, fixa.

Massor att göra hemma nu innan resan. Är ju bara hemma två dagar innan det är dax för nästa resa! :) Mycket som måste fixas. Har tvättstugan ikväll. Packar lite smått samtidigt och skriver lista på vad som behöver göras innan vi åker. Och packlista förstås, fast den har jag börjar skriva för länge sen!

Ikväll ska jag och hjärtat spela buzz jungle party. Småkillarna visade oss det i Rättvik och sen på kvällen när barnen hade gått och lagt sig satt jag, Jessica, Erik och Per och spelade järnet! Hehe, lättsamt och skitkul.



Inte långt kvar nu. Ska bli grymt KUL!

Rättvik.

Har varit på en spontan-semester i Rättvik måndag-torsdag, därav inget bloggande senaste dagarna. Kom hem nyss. Pers familj och systers familj har ju stuga i Vikarbyn precis utanför Rättvik, plus att andra syrran bor i Rättvik. Har haft några riktigt bra dagar där med dom. Massa sol och bad, underbart sommarväder, god mat och dricka, kvällsbad, bilar och kräftskiva. Hela Rättvik kryllade av raggarbilar, folk, fest, liv och rörelse dessa dagar då det var classic car week där. Här kommer lite bilder från igår, tyvärr är kvalitén usel då de är tagna med mobilkamera. Glömde kameran hemma...






























Vilket fynd!!

Idag har vi verkligen fyndat. Åkte till Ikea för att kika lite. Inte visste vi att vi skulle få tag på världens kap! Precis vad vi behövde också, en solsäng. Har letat efter nån bra till balkongen. Denna kostar 1495 kr ordinarie pris, vi fick den för 320 kr!!! Helt otroligt bra, inte ofta man har den turen... :) Köpte en passande madrass till också på Jysk.


Härlig måndag.

Bilderna säger väl allt. Vi njuter av livet! :)










Strawberry Daiquiri.

Helg, fint väder, ledig. Vad passar bättre än en varsin drink på balkongen? :)



Ikväll ska vi åka till Arlanda och växla pengar!

Minigolf.

Ännu en dag med toppenväder. Jag är så glad! Det blev sol och bad hela dagen på Hasselbadet idag med! Cyklade massa omvägar dit och hem den här gången också. Det är faktiskt kul att cykla runt och kolla på saker när det är så fint väder ute! Efter cykelturen hem så blev det grillning. ;)



Nu har vi varit och spelat minigolf med Johanna och Robin. Per vann, jag kom tvåa. Underbart att vara ute en sånhär kväll, inte ofta man kan ha kjol och linne kvällstid utan att frysa i Sverige. Den här veckan har det ju faktiskt varit som utlandsvärme här, första semesterveckan och allt, vilken lycka! Bara en vecka kvar nu, sen blir det äkta utlandsvärme i Turkiet.






Suck.

Dagen var fantastisk! Kvällen var jättetrevlig och bra, men slutade inge kul alls.

Ibland ska det tydligen bara vara så.

Suck.

Sol, bad och cykling.

Hjärtat och jag tog en cykeltur genom väsby idag. Först åkte vi ner till macken och pumpade däcken, sen in på hemköp och handlade diverse saker, och sen till Hasselbadet. Där blev det sol, bad, glass och mys i flera timmar! Va faktiskt riktigt skönt att hoppa i en tempererad pool, när det blev för varmt på land. På hemvägen sen cyklade vi en omväg för att det var så trevligt och skönt väder ute! Hemma nu, snart kommer Johanna och Robin över och då ska vi grilla!




Dagens.


Rea på Asos.

Asos har rea just nu, och det finns massa fint att fynda! Skulle gärna beställa, om jag hade haft lite mer pengar över... Här är mina favoriter på rean:

   
181kr                   155kr                   155kr

   
285kr                   181kr                   259kr

Jösses vilken hetta!

Vi åkte till rösjöbadet idag och la oss på stranden. Åkte därifrån efter bara 2 timmar ungefär för att vi dog av värmen... Hehe, blev alldeles för varmt, man stog inte ut i solen, men ändå badade vi inte. Lite korkat kände jag efteråt... Åt sallad där som vi hade tagit med oss, men det var en jäkla massa getingar som bråkade med oss. Åkte hemåt istället, sen tog jag och Per en långpromenad i runby och kollade på hus. Finns många drömhus här som vi kan tänka oss i framtiden. :) Jag gick i bara bikiniöverdel/shorts och det var hot! Nästan 2 timmar traskade vi runt, så det blev en bra bit vi gick! Nu håller jag på och förbereder mat, här ska grillas!

Älskade sommar!

Fina dojs.

Sånnahär skor är faktiskt riktigt snygga tycker jag! Fina både i svart och brunt! Dessa är från gojane, och båda modellerna finns i svart också. Very nice!

 

Ny blomma.

Planterade en blomma nu under kvällen också. Hade en kruka kvar, så jag köpte fyra blommor igår för att sätta i den här sista krukan. Blev fint! (Första bilden) Gillar alla mina blommor som jag har nu. Det förgyller verkligen allting med fina blommor! Och jag gillar faktiskt att plantera och sånt, nånting jag inte alls har varit intresserad av förut. :)

 
 
Mina blommor.

Kräftmys.

Det som är så underbart med sommaren och semester, det är bland annat att man kan sitta ute på balkongen i kvällssolen och äta gott/dricka gott och bara njuta av stunden, utan att behöva tänka det minsta på klockan. Tiden kan stå stilla, och man kan göra det man känner för precis så länge man har lust med! Ha kul och bara vara. Härligt va? Jag älskar sommaren, och idag är det faktiskt riktig sommar här! Vilken fantastisk dag! Har precis suttit ute i kvällssolen nu och ätit kräftor. Tokmysigt! Nu blir det vattenpipa!






En heldag på sjön!

Åh vilket härligt väder idag! Bästa dan på sommaren hittills! Vi har varit ute med lasses båt hela dagen. Jag, Per, Lasse, Sampa, Bard och Cissi. Bara solat och myst. Det är livet! Och mera båt ska det bli, har nämligen planerat en liten båtsemester nu. Jag, Per, Lasse, Sampa, Adde och ev Madde. Det blir tokbra!! :) Här kommer dagens båttur i bilder:










Bokat resa!

Herregud vad det svänger, planerna ändras i stort sett varje dag!! Hehe. Men lite så ska det ju vara på sommaren, eller hur? Idag har vi i alla fall bokat en resa till Alanya i Turkiet. Jag, Per, Johanna och Robin. Det kommer bli toppen, om 1½ vecka drar vi! :) Lyckades hitta en resa med jätteschysst hotell för 4700kr var, så vi kände att det var lika bra att slå till! Sista minuten-priserna är ju galna den här sommaren, man hittar nästan ingenting under 5000 och då är det ospecificerat. Det här va 4700kr med fint hotell, därför kändes det verkligen som ett klipp! Ska bli så härligt att komma iväg till värmen!


Här ska vi bo. Kleopatra Tower heter hotellet.

Jag längtar!

En liten söt hund.

Idag när jag och hjärtat va i stan såg vi jordens sötaste hund. En brun liten valp i en handväska inne på H&M Hamngatan. Så jäkla söt så vi båda föll pladask... Vet inte vad det var för ras, känner inte igen den direkt, jag tror det va nån blandras. Plötsligt blev vi båda två sugna på att skaffa hund! Hehe. Vaddå impulsivt? Det skulle vara underbart ibland, men jobbigt att inte kunna åka bort och sånt. Nä, tyvärr lär det inte bli nån hund just nu, men i framtiden skulle jag kanske vilja ha en hund. Vill ha en söt ganska liten sak med jättevackert ansikte. Något i stil med hundarna på bilderna nedanför. Beagle och Jack Russel Terrier är dessa. Såå söta!! Gillar deras vackra ansikten och lilla storlek! Vet ni nån mer ras som ser ut ungefär såhär?


Beagle.


Jack Russel Terrier.

Dagens inköp.


Jeansblå blus från Indiska. Jättetunt härligt tyg.


Underbar blus med massa snygga detaljer från Indiska.


Cremevitt/svart linne från H&M.

Imorgon ska jag till storstaden Stockholm och kika i affärer. Inte omöjligt att det blir lite shopping då med. Men hörrni, visst får man lyxa lite när det är semester?

Middag och bio.

Hämtade upp syrran och robin vid 19-tiden för lite middag och bio i Kista. Åt mat från nyöppnade Texas-stället, sen blev det lite shopping innan bion. Självklart hittade jag några guldklimpar, två fina blusar från Indiska och ett linne från H&M. 21.20 såg vi The happening, lite skum film men okej.

Imorgon är första riktiga dagen på semestern!! 4 veckor ledigt väntar. :)


Före och efter.

Förra sommaren:



Idag:



Lite skillnad. Grym skillnad! :)

Vår balkong.

Vad tycks förresten om balkongen? Nu är allt klart där ute. :)

Jag älskar den!!






Gekås.

Här är lite vad jag har shoppat. Jag är verkligen nöjd med mina inköp.


Lite billiga kläder förstås!


Lite badrumsaker till vårt nya svart-vita badrum. (Ska göra om badrummet snart)


Ny fin duk till vardagsrumsbordet.


Diverse nödvändigt.


Jättefina röda plastblommor och hög kruka.


Plastblommor "murgröna" till balkongen. Eftersom våra riktiga blommor som vi hade hängande i dessa krukor blåste sönder där ute så måste det bli plastblommor nu. Men det blev supersnyggt och ser precis ut som riktiga.


Hjärtat sätter upp blommorna.

Sen köpte Per lite kläder och prylar också, så det blev en del.

Ullared.

Hemma från Ullared nu. Det blev en spontanresa med Per och mamma.

Jag och mamma kom på det i fredags förmiddag, vid 14-tiden bokade vi övernattning och vid 16.30 var vi iväg. Så fort Per hade kommit hem från jobbet. Hade himla kul på vägen ner, köpte 2kg lösgodis, åkte fel i Värnamo och fick ta en bra omväg. Men men, fram kom vi, va där ca 23.30... :)

Hela lördagen spenderades på Gekås, Ullared. Fantastisk affär! :)
Bilder från shoppingen kommer senare idag!

När Gekås stängde tog vi en mjukglass utanför, för att sen bege oss hemåt. Men en brak-middag skulle vi ha först! Planerade att stanna i Jönköping och leta efter nån mysig restaurang inne i stan där. Så gjorde vi också, hittade en supertrevlig resaturang med uteservering på affärs/restaurang-gatan inne i Jönköping. Åt Jönköpings godaste oxfilé med vitlökspotatis i kvällssolen och firade att semstern just har börjat!

Vid 21-snåret rörde vi oss vidare och körde ända hem, kom hem vid 00.30 ca.

Mycket trevligt hade vi! Hade gärna stannat en natt till, men då affärerna neråt i landet har söndagsstängt så var det ingen idé. Hur kan det vara så? Tur att Stckholm förstår bättre.

Nåja, kalaskul tripp och massa bra inköp!

Sista dan.

En enda arbetsdag kvar nu. Fredag, vi ska få sluta ca klockan 13 har cheferna lovat. Jag tror man kan stå ut nästan. :) Idag blev vi bjudna på lunch och glass på jobbet också, för att vi jobbat så bra. 

Vad ska man göra av semestern? Inte lätt alltså.

1. Sista Minuten (tokdyrt men underbart) till Bulgarien en vecka.
2. Weekend till London 4 dagar, shopping och sevärdheter.
3. Stanna i Sverige, spara dessa utlands-tusenlappar och hitta på diverse trevliga roliga utflykter här istället.

Om man kunde vara säker på sol här hemma, så kan jag gott och väl tänka mig att stanna i Sverige och hitta på massa skoj saker här. Problemet är det svenska jävla vädret som man inte kan lita en sekund på!!!

Jag vill inte vara ledig 4 veckor utan att få sol och sommarvärme.

What to do? Det är frågan. Åker ju trots allt till Thailand i november...

Balkongen är klar!!

Golvet är färdigt!! Mycket bra blev det! Imorgon ska jag ställa dit mina möbler och blommor. Putsa fönsterna/glasväggarna först bara.

Vilket jäkla letande på resor!! Fan omöjligt att hitta nåt bra. Vad tror ni, boka Sunny Beach (Bulgarien) med hotell för ca 4700kr per person (för att det verkar vara bästa alternativet just nu), eller vänta för att kanske kanske hitta nån billigare bättre resa... Frågan är om man blir utan helt, eller så blir det kanske bara ännu dyrare. Kryllar ju inte direkt av sista minuten-resor nu. Och dyrt är det!! Skit också. What to do??

Idag ska det fogas.

Nu är allt klinkers lagt!! Himla fint blir det. Idag ska vi foga allt det sista, lär ta några timmar.... Men sen är det klart, så vi siktar alltså på att bli färdiga idag! :) Ska bli så kul att göra fint där ute sen. Och det kommer va ännu härligare nu att vara där ute och grilla, äta, sola... Lovely. Världens mysigaste balkong!

En enda arbetsvecka kvar... 5 dagar, morgonpass. Sen semester i 4 veckor. Letar sista minuten-resor varje dag nu. Ser inte bra ut!! Jäklar vad dyrt det är! Börjar bli orolig att jag ska få stanna i Sverige hela semestern. Jag åker vart som hellst i världen, bara det är en billig resa och varmare, soligare än här!

En tanke som slog mig.

Jag tror nästan att jag är yngsta teamleadern genom tiderna på företaget...
22 år och boss, inte så pjåkigt va? ;)

Jag fick teamleader-tjänsten!!

Jiihooooo! Jag fick tjänsten! :) Vad för jäkla tjänst kanske ni undrar?
Jag ska berätta...

Jag jobbar ju som bekant med elektroder till pacemakers. Ni vet, jobbar i mikroskop och tillverkar små livsviktiga saker som ska hjälpa ett dåligt hjärta. I produktion så är vi uppdelade i team som gör olika elektroder (olika modeller). Varje team har en teamleader. Jag har alltid varit tillfällig teamleader för min grupp när våran ordinarie inte är där, men nu blir jag alltså riktig teamleader för ett eget team!

Mitt nya jobb då? 1 september börjar jag som teamleader för en grupp på ca 10 personer. Dvs jag är ansvarig för ett team, jag ska leda och organisera arbetet inom mitt område, för min grupp. Det är jag som planerar och tar beslut. Jag är coach för mitt eget team, samarbetar mycket med andra teamleaders, går på möten, jobbar med förbättringsarbete... Och så vidare. Självklart kommer jag jobba som operatör och bygga elektroder i fortsättningen också, det sägs att man är 50% teamleader och 50% operatör.

Det mest intressanta i detta är att jag har fått en teamleader-tjänst på en elektrod som jag inte ens kan. :) Jag kan tre olika elektroder utan och innan, men den här är helt ny för mig. Känns toppen att cheferna tror så mycket på mig som teamleader, att jag ska komma in och bestämma över nåt jag inte ens vet nåt om. Hehe. Men det är klart, det går nog ganska fort att lära sig. Jag kan ju verkligen principen. Så det ska bli skitkul!! Jag är så glad! Har strävat efter att bli teamleader sen jag började på det här jobbet, så det är skitkul att få chansen nu. :) Hoppas att det funkar bra, och att gruppen trivs med mig som boss. :)

I och med detta får jag även egen jobbtelefon, jobbmail m.m. och löneök. :)


Oh yes.

Idag var en väldigt bra dag!

Den långtråkiga dagen blev efter ett tag fantastisk!

Nu då?

Intervjun gick bra, får se om det räcker hela vägen.

Idag känner jag mig riktigt uttråkad!! Har haft så mycket sista tiden att man knappt hunnit andas emellan, men nu sitter jag här idag och har ingenting för mig. What to do? Borde städa, har inte hunnit med det alls sista tiden, men jag orkar inte just nu. Vill ut och sola (när det för en gångs skull är sol), men det känns så onödigt när jag ändå bara hinner nån timme innan jobbet. Jaja, laga mat måste jag göra snart i alla fall.

Letar sista minuten-resor. Det går inge bra! Satan va dyrt det är nu.
Hoppas på sol sol sol här hemma så priserna sjunker! Jag vill iväg!

Today is the day.

Nervositeten kryper sig på... Hjälp mig nån!

Aja, snart är det gjort.

Tjuvtitt.

Ni ska få tjuvkika lite på golvet tänkte jag,
bara för att det blir så jäkla snyggt!! :)


Blommor ute.

Planterade lite blommor på balkongen förra helgen, har glömt att visa. Det är faktiskt jättekul att åka och köpa massa blommor och sen plantera själv. Har gjort iordning sex krukor nu, har en kvar att fixa. Blommorna räckte visst inte, men den sista krukan tar jag när golvet är klart. Måste köpa fat som passar till också! På den här bilden så är trätrallen borttagen, bara betonggolvet under. Men snart blir det klinkers där!! :)



Vilken är finast?



eller





Samma stuk, olika färger. Jag är sugen på båda. Vilken är finast?

En till.

Fick svar från intervjun idag... Jag ska på en till intervju med chefens chef, alltså högsta chefen på Riata/Högvolt. Något läskigt, eller ganska mycket, men då måste det i alla fall ha gått bra på förra intervjun... ;)

Fortsättning följer.

Håll tummarna för mig!

Jobbar imorgon med, övertid 6-14. Sen grillfest på kvällen med handbollslaget!

Nice dress.

Inte så tokig alls! Lite speciell... Men jag gillade den!


Snyggt skinn.



Toksnygg skinnjacka från Asos. Kort snygg modell och underbar färg.
Hellst skulle den vara lite tightare över armarna bara. Jag vill ha!

Dök även på den här härliga klänningen. Enkel men SNYGG!


När man vill ha båda...



Hittade den här bilden från i somras, Robins födelsedagsfest... Åh va fin hårfärg jag hade här! (Jag längst till höger..) Somrigt ljusbrunt med massa slingor. Och långt hår hade jag också! Blir nästan sugen på att ha så igen.

Men samtiigt älskar jag min bruna korta frisyr som jag har nu. Lär nog ha så ett tag till! Appropå hår, dags att gå till frisören snart. Det växer fortare när man har kort... :)



Vad tycker ni bäst om? Långt och ljust eller kort och mörkt...

Intervjun avklarad.

Denna veckas orosmoln är borta nu. Va på teamleader-intervju idag på jobbet. Gillar inte intervjuer, känns alltid som att jag håller på att dö just innan. Men jag klarade mig den här gången med, och det kändes ganska bra! Får se nästa vecka om jag får bli lill-boss eller inte. ;)

Har börjat med golvet på balkongen nu! Mörkgrått klinkers ska det bli, skitsnyggt! Men mycket jobb är det, bara början nu... Fast jag tror det blir grymt när det är klart!

Vi hörs!