Oktober.

Nästa vecka går vi in på oktober månad... Känns som att det kommer bli en ganska rolig månad, aningen stressig möjligtvis, fullproppad med aktiviteter hela helgerna.

- Seriestart. Jiho. Fyra handbollsmatcher under oktober, dvs varje lördag...
- Pers innebandy börjar också, matcher varannan söndag tror jag.
- Restaurangbesök på Patricia på lördag, 2 rätters middag i födelsedagspresent.
- Stor firmafest, pacemakern fyller 50 år.
- Inflyttningsfest hos bästis och pojkvän.
- Både Per och jag fyller år så då ska det väl fixas två kalas här hemma under oktober, om vi inte slår ihop det till ett och samma? Middag och allt eller bara fika och kalas? Kanske blir 3 kalas förresten? (Fira Per med släkten, fira mig med släkten, fira oss med kompisarna..) Vi får se hur vi gör!

Vardagarna kommer mest bestå av fullt ös på jobbet och så handboll.

Det blir en spännande månad.
Sen är det inte alls långt kvar till Thailand! :)

Söndagsgott!


Idag blev det lite shopping!

Mamma och jag har haft en kanondag i Uppsala idag! En riktigt skön solig höstdag, då var det perfekt att gå runt på Uppsalas gator, shoppa och äta lunch. Dock gick tiden väldigt fort, vi hann inte ens med allt vi ville innan dom stängde. Uppsala har så usla öppettider på söndagar, 12-16, hur mycket hinner man på den tiden om man vill shoppa loss!? Vi åt i alla fall en jättegod lunch också. Bakad potatis med skagenröra (som alltid..) och så en fantastisk salladsbuffé med massa goda såser och röror till det.

Lite shopping blev det i alla fall, yes! Två supersnygga halsdukar, en olivgrön och en rost-färgad. En väska på halva reapriset, hur bra som hellst. Sen två tröjor från H&M Divided. Bara höstsaker. :)


Färgerna stämmer inte helt hundra på bilden, men nästan! :) Tjusiga saker va?

Snygga soffor.

Denna soffserie från Ikea har jag verkligen fastnat för, i mörkbrunt. Riktigt snygg tycker jag, stilren och modern på samma gång, undrar bara om den är skön? Åhh, jag ska testa den imorrn!! Skulle vilja ha nån snygg soffa med schäslong, det är ju så skönt! Denna kan man pussla som man vill. Kanonbra ju!





Typiskt alltså!

Här känner jag mig lite deprimerad och hade tänkt försöka shoppa mig lite gladare (jag hade till och med massa pengar att shoppa för, och hade verkligen lust att unna mig ett gäng nya kläder), men inte fan hittar man nånting då inte!! Två centrum senare kom jag bara hem med några fina ljusstakar från Indiska. Inte ett enda klädesplagg! Skit också. Jag ska göra ett nytt försök imorgon tänkte jag, men jag lär väl knappast hitta något då heller... Suck.


Sista anmälningsdagen till årets fest!

Sista dagen idag att anmäla sig till firmafesten. Pacemaker'n fyller 50 år och det ska vi självklart fira med världens fest! 10:e oktober är spikat. Hela den veckan har vi jubileumsvecka på jobbet med massa ståhej och aktiviteter, sen avslutar vi fredagen med jättepartaj i Nacka Strand!

Det är rätt kul med firmafester när man jobbar på ett företag med ca 800 anställda, och våra fester brukar va riktigt bra och påkostade. :)

Utmaning.

Fem saker i min garderob:

  • Fina klänningar
  • Kläder
  • Skor 
  • Påslakan 
  • Väskor

Fem saker i min frys:

  • Köttfärs 
  • Kyckling 
  • Fläskfilé 
  • Broccoli 
  • Pommes

Fem saker i min handväska:

  • Kalender 
  • Nycklar 
  • Mobil 
  • Massa papper
  • Plånbok

Fem saker i mitt sovrum:

  • Säng 
  • Sängbord 
  • Skrivbord
  • Garderober 
  • Stooor spegel 

Fem personer jag utmanar:

  • Äsch, dom som vill kan göra det. :)

Be strong.

Alla gånger är det inte toppen att vara teamleader, ibland måste man vara stark och ta tag i lite tråkigare saker. Idag är en sån dag. Jag måste vara hård, jag ska inte behöva ta nån skit. Måste säga vad jag tycker!

Confidence, Cohen. Confidence.

Nån som känner igen citatet? :)

Nya TV'n.

När jag kom hem från jobbet nu ikväll, så hade vi en ny TV i vardagsrummet. :)


Uselt kort, I know. Och TV'n ser mycket större ut i verkligheten. Känns jättestor.

Syrran har köpt en hund.





Hur söt som hellst. :)

Patrik 1,5

Efter en god thai-middag hemma så åkte jag och hjärtat till Kista för lite söndagskul. Shopping och fika, sedan gick vi på bio också. Inte så ofta vi går på bio faktiskt, blir sällan av. Vi såg Patrik 1,5. Riktigt kul film. Så det blev en supertrevlig söndagkväll.


Ny TV.

Helt oplanerat och spontant så beställde vi en ny TV nu i veckan. Hade inte alls tänkt köpa nån ny TV nu, men Per fick ett grymt bra erbjudande som vi inte kunde motstå. Halva priset mot Onoff. Så nästa vecka får vi den, en helt ny fin 40" platt-TV från Samsung! :)


Denna TV har vi om några dagar.

Vilket kakel?

Funderar massa på det nya köket, och det enda som vi inte riktigt kan bestämma är kaklet. Grått eller brun/beige blir det i alla fall. Antingen mosaik eller lite större tegelmönster. Hittar inget riktigt perfekt i affärerna, men jag vet på bild hur jag vill ha det. Eller, jag vet två-tre alternativ som jag väljer emellan. Tror det blir skitsnyggt vilket jag än väljer av dom idéerna. Dessvärre hittar jag inget exakt lika ute i affärerna. Något liknande det nedan blir det i alla fall!

   
 



Hjälp mig, vad tror ni??

Texas.

Började dagen med en rejäl sovmorgon, det behövde jag. Sen bar det av till Sickla köpkvarter för att kolla runt lite, men hittade inget speciellt kul. Köpte en tröja på Gina bara. Sedan ringde en kund till Per och hade problem, så vi va faktiskt snälla och åkte förbi dom i gamla stan när vi ändå var i krokarna. Per fixade felet, och vi fick med oss gratis thaimat därifrån. Vidare till Söder efter det. Promenerade omkring och tittade. Riktigt skönt väder idag faktiskt. Vi avslutade sedan alltihopa med en lyxmiddag på Texas Long Horn, innan vi åkte hem.

Resten av kvällen blir det nog godis och film hemma i soffan. Eller nåt sånt.

Vill ha.

Hittade denna underbara skapelse på Asos alldeles nyss. Blev riktigt sugen på att klicka hem den, hur fin skulle inte den här vara i Thailand om två månader?
Helt lovely. Undrar hur mycket tullen går på?


Yes, vi vann.

Matchen gick bra, vi vann med ganska god marginal och visade dom vart skåpet ska stå. Men dom är riktigt duktiga BSK´s 93-tjejer, man blir verkligen imponerad ibland av deras spel och hur säkra alla är på att sätta sina lägen! Skönt att vinna i alla fall, och det känns som att vi faktiskt är redo inför seriestarten om två veckor! :)


Våran smarriga middag.



Dags att ladda för match nu.

Helg.

Äntligen blev det helg. Är inte riktigt ledig än dock, har en handbollsmatch ikväll först. Träningsmatch mot F93 inför seriestarten. Jäklar va tung den här veckan har varit. Det märks att jag är van att jobba skift. Herregud va tufft det var att gå upp kl.05.00 två veckor i rad. Jobbade dessutom 6 dagar förra veckan, bara ledig söndagen, och sen 5 dagar nu. Har missat grymt många timmar sömn på dessa två veckor och det känns. Men nu får jag chans att vila upp mig, långhelg nu och sen kvällsjobb två veckor i rad. Sen kommer jag spy på att jobba kväll, hehe.

Nu ska jag och Per göra en egen lyxig räksallad med halloumi och melon till middag. :) Handskalade räkor och allt, dags att sätta igång och skala nu. Grymt gott ska det bli.

Tack som fan.

Jäklar vilken glad överraskning jag fick i brevlådan idag. :)

Höst.



När träden utanför mig börjar se ut såhär, då vet man att det är höst.

Det är höst nu.

Värme.

Jag fryyyyser! Har verkligen börjat känna av kylan nu, i helgen tog jag fram en varmare höstjacka. Går runt och är frusen hela tiden nu, precis som varje höst.

När jag tänker på höstrusket så kom jag på en sak. Herregud, det är ju inte alls långt kvar till Thailand! Lite mer än 2 månader bara, jihoo! Det kommer bli så härligt... Sol, värme, fina stränder och god mat. Allt är underbart i Thailand. Hoppas pappa kommer gilla sin present.

Bara därför så kan jag stå ut den tråkiga kalla hösten här hemma!! :)






Thailand -07.

Frågor...

1. Vilken mat äter du ofta?
Bakad potatis med skagenröra.

2. När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till?
Hehe, det beror lite på vart jag är nånstans. :)

3. Var sitter du helst och bloggar?
Vid datorn i vardagsrummet.

4. Köper du ofta Triss?
Nä, aldrig.

5. Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne?
Island och Thailand är mina favoriter, fantastiska minnen.

6. Vilken TV-kanal tittar du mest på?
4:an eller 5:an tror jag. Tittar inte mycket på tv.

Klädbutik - GinaTricot och H&M kan man alltid lita på!

Inredningsbutik - Älskar Ikea.

Godis - Lakrits.

Stad - Barcelona var underbart.

Dryck - Mjölk eller Cola.

Musik - Verkligen blandat, lyssnar mest på radio.

TV-serie - Jag saknar "OC", bästa serien nånsin.

Träning - Handboll!

Bakverk - Min hemmagjorda morotskaka. Mmmmmmm...

Kaffe - Nej, usch.

Slutkörd.

Övertiden igår gick bra. Jag va ensam teamleader där och förutsättningarna såg inte alls bra ut när vi kom, men jag lyckades styra upp allt på ett lysande sätt! Känner mig riktigt nöjd. Ny och allt. :)

Däremot var jag helt slut igår kväll efter den här tunga 6-dagars arbetsveckan. Jag slocknade vid 22 igår kväll, kunde inte hålla mig vaken längre, och sov till lite över tio. Tolv välbehövda timmar.

Nu är det söndag och vi ska hitta på nånting innan det är dags för nästa arbetsvecka. Vad ska man hitta på idag?

Fredagkväll.

Fredagkväll ja, det låter nog ganska skönt i mångas öron. Men jag jobbar tyvärr imorgon med. Beordrad övertid, och det verkar som det kommer vara stor personalbrist så det blir nog en tuff dag. Vi får inte gå hem förrän vi har klarat målet... Bara att kämpa på, bra med extra pengar i alla fall!

Idag var jag och Per på thairestaurang och åt middag, sen tog vi en snabbrunda på Bauhaus och Ikea. Shoppade inget, spanade bara på kakel/mosaik till vårat kommande kök. Det är det enda som vi inte riktigt har bestämt vad vi vill ha. Grått eller ljust beige? Fyrkantiga små bitar i rutmönster eller små rektangulära bitar i tegelmönster? Hmmm, finns så mycket fint. Svårt att välja där.

Mycket nu.

Kaos på jobbet. Ny instruktion som inte funkar. Hoppas verkligen på en bättre dag imorgon för idag var katastrof.

Hoppade över träningsmatchen mot Gustavsberg idag. Kände att jag inte pallar att komma hem kl 01.00 och sen sova fyra timmar i natt, känner mig alldeles slutkörd nu. Jag måste verkligen försöka ta igen mig ikväll efter ett gäng tuffa dagar om jag ska orka jobba två dagar till. Det strular som sagt en hel del på jobbet och vi har beordrad övertid på lördag. Very fun.

Nu ska jag titta på Idol och försöka koppla av, släppa jobbet för en stund.

Ikväll blir det tidigt i säng, jag åker nog tidigare till jobbet imorgon för att försöka få nån ordning på allt.

Till min dotter?

Om jag hade en bebis och det var en dotter så skulle jag absout skaffa dessa häftiga strumpbyxor och strumpor till henne. Är dom inte underbart söta med små "ballerinaskor" på? Kanske ska shoppa dom nu i förebyggande syfte, vem vet om dessa finns kvar när jag ska skaffa barn?? Hehe, riktigt söta är dom i alla fall.




Hur går det?

Ni kanske vill ha en uppdatering om hur det går med min nya tjänst... Jag kom på att jag inte har skrivit mycket alls om det. Det går kanon, idag blev jag certifierad på Flowline (Durata). Det säger förstås inte er något, hehe, bara vi som jobbar där som förstår oss på elektrodspråket. Nåja, jag trivs toppenbra med nya tjänsten och är jättenöjd med hur det går och hur jag utvecklas varje dag. Jag lär mig massvis med nya saker varje dag, och får mer och mer grepp om produkten (Det är en väldigt avancerad och häftig elektrod, jättekul att jobba med). Jag trivs verkligen med rollen och jag trivs med gruppen, så jag är mer än glad för det!
Det här är min grej! Jag visste det! :)

Appropå jobbet så har vi beordrad övertid i helgen... Ligger redan efter och nu fick vi in en extra beställning från Vitryssland på 1500 produkter. Bara att jobba och se glad ut, men jobbet är ju riktigt kul nu i alla fall! :)

Perfekt syn.

Va på synundersökning idag på jobbet, den där årliga kontrollen som vi alltid gör på mitt jobb. (Pga att vi jobbar i mikroskop varje dag så kan faktiskt synen förändras...)

Har alltid fått höra förut att jag har helt perfekt syn, att det är ovanligt att ha så bra syn som jag (utan linser eller glasögon dessutom). Idag fick jag höra att jag har lite för bra syn. Hehe, vaddå för bra? Jo, man kan nämnligen få problem av det också... Det visste jag inte! Jag ser jättebra på nära håll, och extremt jättebra på långt håll. Och om man ser såhär bra på långt håll så kan ögat ha lite svårt att ställa om sig när man tittar nära. Det behöver inte vara så men det finns vissa som får ont i huvet och kan behöva glasögon just pga detta, att man ser nästan för bra på långt håll och därför får ögat jobba mer för att ställa om till nära. Det ni.

Nu har jag som tur är inte det här problemet, men perfekt syn har jag!
Där lärde jag mig nåt nytt idag, och säkert ni också eller hur!? :)


Olivgrönt.

Förutom att jag konstant tänker på vårat kommande fina kök, så har min hjärna även fastnat på olivgrönt. Älskar den färgen när det gäller inredning just nu, skulle gärna ha en fondvägg i den färgen eller bara matcha olivgröna prylar till svart/vitt. Love it, måste fundera ut hur jag kan få in det i mitt hem. Hehe.

         


Höstens trender.

Utmaning, vad tycker jag om höstens trender?

1. Spets
-  Snyggt med spetsdetaljer, absolut.

2. Höga stövlar
-
  Älskar det, skitsnyggt på hösten med instoppade tighta jeans. Bruna eller svarta.

3. Vadlånga kjolar
-
Nää, inte min grej. Men kjol med hög midja är jag fortfarande såld på.

4. Baggy jeans
Snyggt på vissa, men inget jag brukar använda!

5. Det dressade modet
Jodå, ibland.

6. Halvöppna, typ håliga skor. Gärna med nerhasade strumpor i
Nja, tror inte det.

7. Kilklackar
Kan absolut vara fint, och bekvämt.

8. Capen
Nej, inte på mig.

9. Leopardmönstrat
Det var jätteinne för några år sen, och då gillade jag det. Idag känns det sådääär... Nej.

10. Kappor i glada färger
Jag brukar ha ganska neutrala färger på höstjackor ( typ svart, brunt, beige) men visst kan det vara fint med färg.

11. Rutigt
Använder sällan rutigt, randigt är bättre!

12. Väst
Jadå, med jeans till och en snygg topp eller skjorta under!

13. Hatt och andra huvudbonader
- Nej, absolut inte hatt. En mysig mössa när det är kallt.

Köksplanering.

Lite dålig uppdatering i helgen, det beror på att jag och Per har hållt på och planerat vår renovering av köket nästan all the time! Hehe, det har blivit väldigt många timmar totalt i helgen som handlat om köket, men skitkul har vi haft. Planerat, ritat, tänkt, måttat, varit i massa affärer och på husutställning.

Nu är vi nästan hundra på hur vi vill ha det och att det faktiskt också lär bli av inom en ganska snar framtid (några månader...). Superkul, här ska fixas toksnyggt! Vi har en färdig ritning nu och alla saker vi behöver är uppskrivna i ett block, priset är uträknat. Inte alls så farligt för ett helt nytt kök (luckor, stommar, handtag, bänkskivor, diskbänk m.m), jag blev glatt överraskad, däremot kostar ju alla vitvaror en del... Vi vill ju ha alla maskiner nya och som dessutom passar ihop, så då blir det typ lika mycket till! Men det kommer bli grymt, och det är det värt!

Jag ska visa lite vad vi har tänkt! Här är ett smygkik på det nya!


 
                            

Skitsnyggt eller hur? Vi är så nöjda med planen och vill göra allt nu nu nu!!
Köket kommer alltså gå i svart/vitt, sen blir det snygga designade "vitvaror" (rostfritt/blanksvart), alla från samma märke och samma serie!

SKHLM, Skärholmen centrum.


Hit ska vi idag, Skärholmen centrum hade nypremiär i veckan så det tänkte vi spana in idag! Ska tydligen finnas jättemycket där nu, jag har inte varit i Skärholmen centrum på flera år! Det är ju en bit att åka dit, men i samma veva tänkte vi ta Kungens kurva också och kika in på Mediamarkt och Ikea där. Det blir en heldag i affärer och nån god lunch ute. Finemang! Sen ska vi laga oxfilé hemma ikväll!

Nåja, dags att ladda för shopping!

Fredagsmys.

När jag kom hem från jobbet vid 20.45-tiden så startade jag och hjärtat helgen med lite kräftmys. Så mysigt när jag jobbat kväll på fredagen att komma hem och äta nåt gott fredagslyx tillsammans. Sitta i lugn och ro och mumsa på nåt gott, prata om veckan som varit och vad man ska hitta på för skoj i helgen. Ingen tv eller dator, bara prata och mysa. Enkla trevliga stunder som jag uppskattar mycket!



Idol!

Idol är igång, hösten är räddad. :) Jag gillar inte alls att det är en annan jury i år, men jag ska försöka ge dom en chans. Jag kan ändå inte låta bli att vara lite besatt av Idol. Hehe. När jag missar det varannan vecka så får Per spela in.


Lista.

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Ja, oftast.
HUR RAGGAR DU: Raggar... Jag har inte raggat sen jag va 16 år, hehe.
VAD HETER DU: Therese
KALLAS: Tess, Tessie, Limpan, TT, Tutu, Älskling, Sötnos, Vacker.
VARFÖR: För att folk inte orkar säga mitt namn antar jag.
VAD HAR DU GJORT IDAG: Bara suttit vid datorn, gick upp för en timme sen.
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Duscha, laga mat, åka till jobbet, gå på 2 möten, jobba.
VAD VILL DU HELST HA NU: En god frukost.
VAR ÄR DU NU: Hemma
SAKNAR DU NÅGON NU: Per förstås.
RÖKER DU: Nej.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: I fredags när jag slutade på jobbet.
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Äta kräftor, mer vet jag inte.
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Svarta.
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Nja, inte direkt.
VEM PRATADE DU MED SENAST: Per.
VAD PRATADE NI OM: Sa hejdå imorse.
VAD GÖR DU JUST NU: Skriver...
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Nä, blir sällan för full. Glad och pratig bara.
ÄR DU BLYG: Nja, beror på.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 10.07
NÄR KRÄKTES DU SENAST: Oj, kommer inte ihåg. Länge sen!
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Nåt på Rix fm i bilen på väg hem från jobbet igår.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Ja.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Ja.
HAR DU GLASÖGON: Nej.
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Utanför sthlm.
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Nä, inte än.
ÄR DU HOMOSEXUELL: Knappast.
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Spyor, ormar.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Idol inspelat.
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Från Per "Jo, jag kom på det halvvägs till Täby... Men jag åker hem å käkar först så åker jag och lämnar dom sen. Älskar dig godis! Puss å kram sötnos!"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Hmm, nja.
HUR SVARAR DU I TELEFON: Therese...
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Handboll, inredning, shoppa, kläder, resa! Per och vänner!!
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Lära mig mitt nya jobb.
HAR DU DVD-SPELARE? Ja.
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Ormar, att gå ensam i mörker.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? I hope so..
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Ingenstans faktiskt. Axeln brukar det vara.
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nej.
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Rosa använder jag sällan.  
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? Jadu, kanske för 10 år sen?
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Haha, har bara suttit inne ju.
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Ingen speciell.
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Håret, kläder, ansiktet kollar jag nog först.
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Ibland, borde göra det oftare.
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? 1?
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? 2002 träffade jag Per.
VAD KÖPTE DU SENAST? En hårfärg.
BRUKAR DU KOMMA I TID? Ja.
HUR KÄNNER DU DIG NU? Hungrig, lite seg.
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Jeans och väldigt blandat upptill. Jag gillar att variera mycket mellan färger och stilar. Kanske brunt, grått och ljusgult är det jag har mest av.
KAN DU LAGA MAT? Absolut.
VAD PLUGGAR DU? Inget nu, jag jobbar.
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? När jag pluggar så.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Jobbade till 23 men, det var bra!
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Hehe, ja.
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Väldigt olika. 
VEM VILL DU SKA GÖRA DENNA LISTA? Åsa. :)

Bra början.

Det kändes jättebra första dagen. Dagen gick såå snabbt, kändes som jag var på jobbet 10 minuter... Väldigt mycket att lära men det känns kanon! Jag trodde innan att jag skulle ångra mig lite första dagen, men så var det inte alls. Allt är skitkul och spännande, och jag känner att jag kommer trivas med mina nya arbetsuppgifter! Det blir mycket fokus på att få koll på produkten nu i början, innan jag blir helt hemma i teamleaderrollen. Men en bra start, och jag ska se till att lära mig det här fort! :)

Jag har 7 möten den här veckan, låter ganska mycket i mina öron men det kanske kommer se ut så jämt! Inget mig emot, jag gillar det!


Såhär ser vi ut på mitt jobb inne i produktion.

Första dagen på nya jobbet.

Från och med idag jobbar jag som teamleader. Första dagen med allt nytt, lite nervöst och förväntansfullt förstås. Det blev ett ganska konstigt första möte med gruppen förra veckan, jag hoppas att allt släpper bättre idag! Det gör det nog! Kommer vara så mycket att lära de här första dagarna/veckorna så jag lär nog ha jobb i huvet dygnet runt! Men det är det här jag gillar, ska bli skitkul att få jobba med det som jag har kämpat för sen jag började på företaget. Visst har jag varit ställföreträdande teamleader mycket innan, men nu blir det mer på riktigt. Mitt första egna team. Wish me luck!