Inga hål!

Va hos tandläkaren idag på undersökning... Jag hade inga hål!! :) Detta måste nästan firas... Kan inte komma ihåg att det nånsin har hänt att jag inte haft ett enda hål. Hehe. Och nu va det ändå 1½år sen jag va där. Superglad är jag för det! Däremot ska jag tillbaka om en månad och fixa min framtand (min låtsas-tand). Tanken är att få den lite finare och att den ska sitta bättre, hoppas verkligen det blir bra.

image466

Åhh jag vill också ha.

Det gjorde tydligen skitont på foten (just där jag vill ha) men som dom sa, det är några minuter av s m ä r t a men sen är det ju över. Och det blev förstås skitsnyggt! Jag blev lite avis. Och impad av att dom va så duktiga, mina tjejer. Två  tatueringar var gjorde dom nu. :)

Åh jag vill ha en på foten... och i nacken... och framsidan av axeln typ (svårt att beskiva det stället jag menar)... Foten är viktigast!

Varför kan jag inte vara lite impulsiv och modig och bara göra en?

Jag har ju faktiskt piercat tungan.

image465
Kat von D är läcker i tatueringar.

När ska jag våga?

Ska alldeles snart ner till tatueringsstudion... Fast inte är det jag som ska tatuera mig, nä jag ska titta på när Nettan och Carro tatuerar sig. Får se om man nånsin vågar sen efter att ha kollat... ;) Men jag känner ändå att jag vill se hur det går till och hur ont det verkar göra på dom. Hehe. :) Sen kanske jag tar mod till mig. Fan, har ju velat tatuera mig jättelänge nu!! Vilken fegis man är. Vi får se vad jag känner efter detta.

Galet.

Jääääklar vilken träningsvärk jag har!! Helt sjukt. Kan knappt röra mig. Jag har förstås haft träningsvärk en hel del gånger förut, men det här är nånting helt annat. Har aldrig varit med om nåt liknande. Galen SMÄRTA i hela kroppen.

Första handbollsträningen.

Nu så är första handbollsträningen för mig avklarad. Vi började ju egentligen i måndags men då va jag sjuk och kunde inte va med. Men idag så, lite lagom pigg och kry men va fan! Kunde inte hålla mig längre, jag VILL ju så gärna. :) Men kul va det i alla fall! Får se hur ont man har i kroppen imorgon... Hehe.

Blev klar idag med storrensningen av garderoben. Jag och hjärtat har vart jätteduktiga. Det har tagit oss många timmar (flera dagar faktiskt) att få ordning på allt och rensa bort sånt man aldrig använder, men nu är det jättefint. Ordning och reda på bådas grejer.

Per behöver verkligen nya kläder nu... Shit, det känns som vi plockade undan typ hälften av hans kläder... Hehe. Jag själv kan väl inte direkt påstå att jag har brist på kläder trots att jag rensat bort en del nu. Jag har tänkt överraska Per med en liten shoppingrunda till honom när jag får nästa lön. Tänkte att han ska få köpa kläder för 1000 eller 2000kr nånting som jag betalar. Snällt va? Det kan han va värd. :) Jag har ju fått STOR löneförhöjning nu. :)


Lång tid.

3 år förlovade idag. 
Nästan 6 år tillsammans.

Varför sjuk nu?

Vi har våran första handbollsträning idag.

Och jag är sjuk... alldeles för sjuk...

Fan va tråkigt det känns. Jag måste bli bättre till på onsdag, för då har vi nästa träning och då vill jag tusan kunna vara med. Jag ska ner till hallen ikväll och kika lite i alla fall, säga hej till tjejerna bara. Vill inte missa allt i början. Sen åker jag hem igen efter en halvtimme eller så. Hem till ett varmt bad eller mys i soffan, det behöver jag verkligen idag. Har knappt sovit nånting inatt.

Blir nog hemma från jobbet imorgon. Missar GMP-utbildningen tyvärr,
men det går en till på torsdag som jag får haka på i så fall.

Tre år förlovade imorgon...

Äntligen!!

Hade uppstartsmöte med nya handbollslaget igår och nu är vi igång!! Jihoo. Vi har ett damlag i Bollstanäs och kör igång med träningen redan på måndag! Snabba ryck här. Två träningar i veckan - ingen fys, bara handboll. Kan inte bli mer perfekt. :) Sommarserien drar igång redan i april, sedan blir det div.4 i höst.

Jäklar vad kul det ska bli. Känns som att vi är ett bra gäng också så vi kommer nog ha mycket kul ihop. Väldigt blandade positioner, det är toppen. Dessutom har alla spelat handboll i ca 10-12 år så ingen är nybörjare i alla fall. En annan fördel är att alla är mellan 20-25 år, så vi pratar samma språk så att säga. Det här blir skitbra, vi kommer säkert vinna serien. ;)

Har letat upp skorna och knäskydden nu. Underbart att få använda dom igen! Men jag tror faktiskt jag ska slå på stort och köpa nya handbollsskor. Mina har ju några år på nacken och är alldeles klistriga, kan kanske va värt att köpa ett par nya. Mina trasiga ihoptejpade knäskydd får dock duga. :)

Fan vad skumt det kommer kännas att spela i gult/grönt. Hehe.

image462

Hmmm...

Inte så många som läser min blogg längre. :(
Kanske för att jag har varit rätt dålig på att uppdatera nu ett tag.
Ska försöka bättra mig, men det har varit mycket annat sista tiden.