Årets inventering.

Dags för årets stora inventering ikväll på jobbet. Ser verkligen inte fram emot det. Först ska vi räkna ALLT, sen ska vi titta på en film i 1 tim 40 min. Nobel-filmen "En obekväm sanning". Sen matrast. Under tiden vi kollar på film och äter så ska cheferna gå igenom hela inventeringen och kolla hur det stämmer i systemet. Sen så är det bara att räkna om en gång till. Kul kul, inte alls!! Allra värst är filmen tycker jag, sitta på en pinnstol i nästan två timmar och kolla på nåt man inte ens vill. Det är inte min grej riktigt, sitta still sååå länge och va tyst när jag inte själv har valt det... Uscha. Kommer få panik gissar jag. Hoppas jag har fel..

Snart ska jag få en hjort-stek levererad hem till mig. Present från Delicard som vi fick på jobbet förra julen, jag har inte utnyttjat det förrän nu. Hehe. Får se imorgon hur den smakar, toppen tror jag.

Bara för det så hinner jag inte träna idag innan jobbet. Dumma. Måste vara hemma hela tiden och vänta att dom kommer med köttet. Sen tusan blir det hårdträning i två veckor innan det är dags att ta på bikinin. Fick ångest igår när jag tänkte på det. Va fan har hänt med min vältränade mage? :( Bara för allt onyttigt småätande, det är jag säker på. Jag äter bra mat och tränar, det borde väl räcka? Men sen är jag hungrig jämt därimellan och småäter massa skit. Det är det jag måste sluta med, men huuuur...!? Man måste väl få leva lite också..? Jag ska börja träna ännu mer, och försöka sluta äta sötsaker i veckorna... På helgerna måste man ju få lyxa lite i alla fall.

Jag ska fan göra ett test nu fram till Egypten. 2 veckor alltså. Jag ska träna 4-5 ggr i veckan och inte äta nåt onyttigt alls i veckorna. Alltså godis, choklad, läsk... Bara frukt när jag är hungrig. På helgen måste jag få fuska lite med sötsakerna, det är ju ändå helg!? Men jag ska försöka att minska det också. Vad tror ni? Två veckor kan jag klara med hårdträning och inget godis, om jag ger mig fan på det. Bara för att se om det hjälper. Har jag inte gått ner ett gram efter detta så blir jag lite ledsen. Men ser jag att det händer nåt, då tusan kan jag nog tvinga mig en längre period sen efter Egypten..

Kommentarer
Postat av: Hanna

ookej.. jaadu jag vet ju inte riktigt..
vi umgås och så, ska ju resa tillsammans,
men jag låter det vara osagt! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback