Ny frisyr?

Jag är jättesugen på att göra något nytt med mitt hår. Visst, jag får jättemycket komplimanger för mitt hår som det är nu, det är det som gör att man inte riktigt vågar. Jag tycker också det är jättefint när jag har fixat det och plattat det, är jättenöjd med färgen och längden nu. Men samtidigt känns det inte så spännande alltid.

Så nu har jag två grejer som jag har fått nojja på, som jag skulle vilja göra.

1. Permanenta det. Göra stooora lockar, mer som ett vågigt svall. Inget krull alltså. Tror det skulle bli skitsnyggt. Jag tänker bara på hur mycket det sliter på håret och hur mycket fix det krävs!? I dont know. Ska ta reda på mer fakta om det, men jag är riktigt sugen. Kolla in bilderna nedan vilka snygga lockar.

       

2. En annan frisyr som jag verkligen älskar just nu är Victoria Beckhams frisyr på bilderna nedanför. Den populära boben, eller page. Tycker det är skitsnyggt på dom som passar i den, men jag är väldigt tveksam om jag skulle våga klippa den. Det skulle typ bli 2-3 dm som klipptes av i så fall. Vet inte om den passar mig heller... Hur ska man veta? Jag trivs nog kanske bättre i långt hår!? Men riktigt snyggt är det, jag är lite avis på dom som vågar och passar i det. Jag vill också. Personligen skulle jag inte ha riktigt lika kort i bak, men liknande stuk i alla fall.

     

Hjälp mig. What to do?

Alternativ 1, 2 eller ha det som nu?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Heeeej, hur hittade du mig? :)
fina bilder och fin blogg!
KRAAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback