Jag fick teamleader-tjänsten!!

Jiihooooo! Jag fick tjänsten! :) Vad för jäkla tjänst kanske ni undrar?
Jag ska berätta...

Jag jobbar ju som bekant med elektroder till pacemakers. Ni vet, jobbar i mikroskop och tillverkar små livsviktiga saker som ska hjälpa ett dåligt hjärta. I produktion så är vi uppdelade i team som gör olika elektroder (olika modeller). Varje team har en teamleader. Jag har alltid varit tillfällig teamleader för min grupp när våran ordinarie inte är där, men nu blir jag alltså riktig teamleader för ett eget team!

Mitt nya jobb då? 1 september börjar jag som teamleader för en grupp på ca 10 personer. Dvs jag är ansvarig för ett team, jag ska leda och organisera arbetet inom mitt område, för min grupp. Det är jag som planerar och tar beslut. Jag är coach för mitt eget team, samarbetar mycket med andra teamleaders, går på möten, jobbar med förbättringsarbete... Och så vidare. Självklart kommer jag jobba som operatör och bygga elektroder i fortsättningen också, det sägs att man är 50% teamleader och 50% operatör.

Det mest intressanta i detta är att jag har fått en teamleader-tjänst på en elektrod som jag inte ens kan. :) Jag kan tre olika elektroder utan och innan, men den här är helt ny för mig. Känns toppen att cheferna tror så mycket på mig som teamleader, att jag ska komma in och bestämma över nåt jag inte ens vet nåt om. Hehe. Men det är klart, det går nog ganska fort att lära sig. Jag kan ju verkligen principen. Så det ska bli skitkul!! Jag är så glad! Har strävat efter att bli teamleader sen jag började på det här jobbet, så det är skitkul att få chansen nu. :) Hoppas att det funkar bra, och att gruppen trivs med mig som boss. :)

I och med detta får jag även egen jobbtelefon, jobbmail m.m. och löneök. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback