Helgen.

Har haft en jättekul helg, speciellt i lördags då Carlota hade födelsedagsfest för att hon och Noppan fyller år! Massa härligt folk från jobbet, underbart god thai-mat som Noppan hade lagat, kareoke och sen utgång i stan.

Det blev ingen klippning i lördags, däremot har jag bokat en klipptid på tisdag hos MIN frisör! Jag har hittat henne, superglad är jag för det. :) Va riktigt nervös i lördags när jag skulle behöva testa nån ny frisör, men vad händer, jo jag träffar min frisör Meral där! Tror jag sken som en sol när vi sågs, hehe.

Idag va jag och syrran i Arninge och Täby. Vi började med massa tittande på inredning och kök. Jag vill göra om köket nu nu nu, har jag sagt det förut? :) Sen kollade vi på kläder givetvis också, det blev en tröja och en klänning för min del. Svarta båda två faktiskt, lite ovanligt för att vara jag.

Och vet ni vad jag precis har gjort nu...? Skrivit ut våran Thailands-biljett!! :) Det betyder att det bara är 21 dagar kvar till avresa! Fy fan va nice, tiden springer iväg... Snart åker vi!

Nu ska ni få lite bilder från i lördags, of course.

Kommentarer
Postat av: Åsa

låter ju härligt med thailand snart :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback