Redan slut på helgen.

Den här helgen försvann i ett naffs, inte bra. Men mycket skoj har jag hunnit med.

I fredags var vi på Wallmans med jobbet. God mat och kul show! Måste dock säga att det var både bättre mat och bättre show förra året när jag och Per va där. Men kul var det i alla fall!

I lördags hade vi handbollsmatch hemma mot Upplands Tuna. Inte så mycket att prata om, det var en usel match men vi vann!! Det är det viktigaste. :)

Sedan var det bowling och middag på resataurang med Pers föräldrar och ena syster. Jäklar vilken serie jag fick till, 139 poäng! Jag vann första serien överlägset och fick en medalj, hehe. Andra serien gick sämre, då vann Per. God mat och trevligt sällskap.

I söndags var vi först i Väsby centrum och fikade med pappa, firade Fars dag litegrann. Satt där länge och pratade och åt godsaker. Jag, syrran, Pappa och Per. Shoppade även ett par badbyxor till pappa som han får inviga om två veckor. :) Efter det så åkte jag och Per mot Kungens Kurva för att spana in den nya affären Hornbach, ganska likt Bauhaus var det. Kul alltså. :) Därefter åkte vi till Älvsjö och gick på Allt om Mat-mässan (som egentligen var det vi skulle åka till..) Massa provsmakning av sprit och dricka blev det där för Per, jag fick köra hem... Men efter mässan åkte vi inte hem utan fortsatte vidare till Ikea i Kungens Kurva, för att kolla på kök. Det blev en lång heldag tillslut, åkte hemifrån vid 11 och kom tillbaka vid 20.30. Men en kul dag. Några ideér rikare! Hehe.

Sen på kvällen beställde vi Taxfree-grejer till flyget. Mindre än 2 v kvar nu!

Det var min helg det!

Kommentarer
Postat av: Åsa

låter ju som en bra helg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback