Eddies sista dag, firmafest ikväll.

Eddie slutade på jobbet idag. Min närmsta samarbetspartner. Det är han och jag som har hand om ett område tillsammans, vi har varsin halva. Nu blir jag ensam teamleader där tills dom tillsätter en ny! Kommer sakna Eddie, det var lite sorgligt att säga hejdå idag. Man såg att tårarna inte var långt borta. Jag är nog den som kommer märka mest att han slutar, det är ju han som jag planerar med och bollar ideér med. Nu blir jag plötsligt ensam ansvarig för ett väldigt stort område, men jag ska klara det! Ett sätt att växa snabbare. :) Men vi ses en sista gång ikväll, på firmafesten!

Firmafest ikväll som sagt i Nacka strand. Jag är riktigt laddad, det ska bli skitkul. Dags att börja göra sig i ordning nu kanske, tar ju ett tag att åka dit i köerna och middagen börjar halv sju. Hoppas på god mat, bra musik och ett jäkla hålligång. Människorna är alltid kul på mitt jobb så firmafesterna brukar va toppen!

Nu måste jag börja pudra näsan och sätta på mig partydressen...

Bilder kommer nog imorgon, om jag hinner sitta vid datorn nåt innan nästa fest imorn! ;) Annars får ni två dagars festbilder på söndag. Mycket fest nu i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback