Toppenhelg.

Den här helgen har varit proppfull med roliga saker. Har inte haft en sekund ledigt känns det som, men det gjorde inte så mycket för det var så mycket skoj som hände!

I fredags var det firmafesten som var hur kul som hellst! Jag visste det innan, men det blev faktiskt över förväntan. Eller vad sägs om att David Hellenius (från Let´s Dance m.m) var konferencier, Bounce var där och dansade, en känd komiker uppträdde, det var liveband och massa mer. En god tre-rätters-middag fick vi också och sen var det fullt ös på dansgolvet och i baren. Hur bra som hellst! Man längtar alltid till nästa firmafest när man går hem, hehe, självklart var jag där till stängning!

På lördagen var det upp kl.9 som gällde, handbollsmatch i Lidingö. Behöver inte säga så mycket om den, vi förlorade och spelade skitdåligt! Hoppas att det var säsongens dipp, flera sånna dippar vill vi inte ha. Jag är dock ganska nöjd med min egen insats, börjar få mer självförtroende i avsluten nu! :)

Lördagkvällen spenderades hos Nettan och Micke som hade inflyttningsfest! Trevligt förstås!

Idag söndag så var vi på Hem och Villa mässan i Älvsjö. Jag älskar ju som bekant inredning och mässan var skitrolig. Hann nästan inte kolla igenom hela, skulle åkt dit lite tidigare för det fanns så mycket kul där!! Per och jag funderar ju dessutom på att renovera kök och badrum hemma så det var kalas att se så mycket sånt på samma ställe. Mycket inspiration blev det, nu är jag ännu mer sugen på att renovera!

Hemma och har nyss ätit middag nu, det blev sent. Tyvärr kan jag inte koppla av än, för nu måste jag och Per planera våran födelsedagsfest som vi ska ha nästa helg. Jag jobbar kväll i veckan så då ses vi ju knappt. Måste bestämma all mat, fika, dricka och skriva upp vad som ska handlas! Det verkar bli en dyr historia...

Mina inköp från mässan ska ni få se i nästa inlägg.
Partybilder kommer nog i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback