Köksplanering.

Lite dålig uppdatering i helgen, det beror på att jag och Per har hållt på och planerat vår renovering av köket nästan all the time! Hehe, det har blivit väldigt många timmar totalt i helgen som handlat om köket, men skitkul har vi haft. Planerat, ritat, tänkt, måttat, varit i massa affärer och på husutställning.

Nu är vi nästan hundra på hur vi vill ha det och att det faktiskt också lär bli av inom en ganska snar framtid (några månader...). Superkul, här ska fixas toksnyggt! Vi har en färdig ritning nu och alla saker vi behöver är uppskrivna i ett block, priset är uträknat. Inte alls så farligt för ett helt nytt kök (luckor, stommar, handtag, bänkskivor, diskbänk m.m), jag blev glatt överraskad, däremot kostar ju alla vitvaror en del... Vi vill ju ha alla maskiner nya och som dessutom passar ihop, så då blir det typ lika mycket till! Men det kommer bli grymt, och det är det värt!

Jag ska visa lite vad vi har tänkt! Här är ett smygkik på det nya!


 
                            

Skitsnyggt eller hur? Vi är så nöjda med planen och vill göra allt nu nu nu!!
Köket kommer alltså gå i svart/vitt, sen blir det snygga designade "vitvaror" (rostfritt/blanksvart), alla från samma märke och samma serie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback